bcdfhjk مدیر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 207 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 64 پست سلام من تازه وارد شدم تاالان فقط خواننده خاموش بودم لطفا کمکم کنید خواهرانه راهنماییم کنید شما باشین با وجود یه بچه یک سالو نیمه ازشوهرتون جدامیشید یا نه 1401/12/13 | 13:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبگرد۱۳۶۴ عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 4724 یعنی به ال دی هم نمیشه مطمئن بود!!! هر شب سر ساعت منظمی میخوردی یا اینکه فراموش میکردی؟؟ خیلی می تر ... هیچ راهی صد درصدی نیست توچشاتمعجزهمیکردحالاشدیموجبایندرد:)
bcdfhjk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 207 ببین دلیلت برا طلاق اصلا دلیل نیس من اگه جدا شدم شوهرم چاقو کشی کرد جون خودم بچم در خطر بود خیانت کر ... اره خودمم فکرشو میکنم شوهرم مث بچه ها ازم مراقبت میکنه اگه جداشم ایاکسی پیدا میشه به اندازه اون منو بخواد اونم بایه بچه فک نمیکنم
bcdfhjk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 207 اسی طلاق نگیر،هرکی یه ایرادی داره نمیگیرم اون لحظه خیلی غم داشتم مرسی ازهمتون بچه ها ارومم کردین
bcdfhjk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 207 انگار داری منو شوهرم رو توصیف میکنی منم واقعا خسته شدم با اینکه دوست داره با همه رفتو آمد کنه ولی ب ... دقیقاهمسره منم همینه منم میخوام دیگه به تنهایی رفت وامدکنم البته اینم بگم همسرمن با خانواده خودشم همینه
وایفای عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 17846 دقیقاهمسره منم همینه منم میخوام دیگه به تنهایی رفت وامدکنم البته اینم بگم همسرمن با خانواده خودشم ه ... شوهر منم با خانواده ی خودش اینجوره ولی من بدم میاد با خانواده ی من اینجوری رفتار میکنه خودم خجالت میکشم