2789
عنوان

طلاق

843 بازدید | 64 پست

سلام من تازه وارد شدم تاالان فقط خواننده خاموش بودم لطفا کمکم کنید خواهرانه راهنماییم کنید شما باشین با وجود یه بچه یک سالو نیمه ازشوهرتون جدامیشید یا نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علم و غیب نداریم که! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

دلیل ات چیه

نه سعی میکنم جدا نشم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

شوهرم پاکه پاک توزندگیش خیانت ندیدم ازش برا به دست اوردنم کلی جنگید حتی مجردیشم زیاد دوس دختر نداشته از اول زندگیش فقط کار کرده وسختی کشیدست اما مشکلش بد بینیشه

ببین عزیزم اول از همه با تمام توانم سعی میکنم مشکلات بینمون رو حل کنم بعدش اگ ببینم هیچ جوره همسرم عوض نمیشه و همینجوری دارم کنارش تباه میشم جدا میشم تا بعدش نگم وای هیچ سعی نکردم رابطه رو حفظ کنم 

اگ عوض نشد جداشو و خودتو تباه نکن

چرا، یعنی بچه دوم دنیا اومد به اختلاف خوردید؟ 

نه از اولش مشکل داشت جلوگیری کردم ۱۱ سال قرص خوردم ولی باردار شدم سر دو تا بچه قرص میخوردم 

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)

راستشو بخواین هیچ کدوم از اعضای خانوادم دیگه ازش راضی نیستن اما با طلاقمم موافقت نمیکنن پدرم وشوهرم بحصشون شد پدر شوهرمم بالا بود وسره بحصی که بین شوهرم و پدر شوهرم به وجود اومد پدر خودم شوهرمو شست گزاشت کنار وبهش گفت برام هیچ ارزشی نداری وادم به درد نخوری هستی