2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 64 پست
کلا خودم بیشتر همسرمو مقصرمیدونم چون زبانش تلخه خوش رو نیست براهمین کسی نمیتونه باش راحت باشه بابامم ...

میدونی بعضی مردا اخلاقشون همینه.. مگهیچکس نمیتونه اخلاق کسیو تغییر بده.. زندگی مشترک همینه،. یکی هست شوهرش خوش اخلاقه و هرچی زنه میگه، فقط میگ چشم به حرف زنشه، ولی باز زن راضی نیست میگ دلم میخاد شوهرم یبار باهام اختلاف نظرداشته باشه بداخلاقی کنه، روم تعصب داشته باشه... یکی هم میبینی شوهره اخلاق گند ولی خوبیای دیگه داره...همه جوره هست. ولی میدونم خدا همیشه درو تخته رو باهم  جفت جور میکنه،،.. 

الان چه طوری پشیمون نیستی

ببین دلیلت برا طلاق اصلا دلیل نیس من اگه جدا شدم شوهرم چاقو کشی کرد جون خودم بچم در خطر بود خیانت کرد خرجی نمی‌داد وضعیتم طوری بود که هر دو خانواده گفتن جدا شو شوهرت آدم نیس وقتی زندگیت خوبه شوهرت همه جوره خوبه مطمئن باش جدا شی پشیمون میشی بدبینی نسبت به اطرافیان واقعا چیز خاصی نیس دختر 

بزن باران که دین را دام کردند ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم چون دیگه خستم خودش میگه منو دوس داره اما گاهی باعث ازارمه و میترسمم رهاش کنم بعدها پشیمون ش ...

اسی طلاق نگیر،هرکی یه ایرادی داره 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
نه از اولش مشکل داشت جلوگیری کردم ۱۱ سال قرص خوردم ولی باردار شدم سر دو تا بچه قرص میخوردم 

عزیزم چه طوری با وجودت قرص خوردن باردار شدی؟ اورژانسی منظورت هست؟ چون منم دارم روکین میخورم و اصلا نمی خواهم باردار بشم.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈
خودتون روبزارین جای من دختری به شدت حساس خیلی زود رنج باهمه مهربونم و ازته دل براهمه دلسوزی میکنم به ...

انگار داری منو شوهرم رو توصیف میکنی منم واقعا خسته شدم

با اینکه دوست داره با همه رفتو آمد کنه ولی بشدت بدبینه بعدا پشت سره هر کی صفحه میزارع یا ازشون ایراد میگیره

یه ماه پیش یه دعوای حسابی بابت این موضوع کردیم و بین خودمون قرار گذاشتیم که اون دیگه با خانواده و فامیلای من رفت و آمد نکنه منو بچه هام تنها بریم بدون اون

انشالا که سر حرفش بمونه چون فقط آرامش منو بچه هام در نیامدن اونه

[QUOTE=277714903]خب عزیزم ببین مشکل از خودته اول.. واقعا اینقدر وابسته خانوادت بودی چرا ازدواج کردی. ...

منم تحمل این رفتار و ندارم حق داری 

شوهر من خود قرار بینی مزمن داره لامصب

پدرم همیشه درکنارش بوده موقعه مشکلاتش درست مث پسر خودش مامانم یسره درحال پذیرایی ازش هیچکدوم درلون ح ...

یه کم صبر و تحملت رو زیاد کن زمان حلال خیلی از مشکلات هست در ضمن پدرت اشتباه کرده هزار هم شوهرت بد باید خرش کنه نه اینکه تو روش در بیاد بگه تو به درد نمیخوری بلاخره گوشتش زیر دندون شوهرته از قدیم گفتن اگر دوستم نداری قربون زبون مهربونت الانم سعی نکن طرف هیچ کدومشون رو بگیری یه کم صبر کن و زمان بده

انگار داری منو شوهرم رو توصیف میکنی منم واقعا خسته شدم با اینکه دوست داره با همه رفتو آمد کنه ولی ب ...

خواهر من دو سال بعد از عروسیش دیگه با شوهرش هیچ مهمونی نرفت 

خوبه اون شوهرش گوش داد و مانع تنها رفتنش نمیشه ولی شوهر من میگه همه بد هستن و فقط من خوبن خیلی هم صریح میگه 

و نمی‌دونم این خوبی هایی که داره کجا قایم شدن🙄

خودش وقت بیکاریش دراختیار منو دخترمه خداییش ویزی کم نمیزاره اما من هیچوقت خقیقتا اولویتم همس ...

جسارتا از روی خوشی داری زندگیت رو خراب میکنی. شما طلاقت رو بگیر تا ببینی میشی اولویت چندم خواهر برادرات، وقتی اولویت اول شوهرتی ملکه ی خونه ی خودت  بمون .

سلام😊 
نه اصلا ازادم کاملا هرچی بخوامم دراختیارم میزاره نسبت به دیگران بدبینه مثلا خانواده هامون یا فامیلا

دیگرانو ول کن بخاطر اونا طلاق نگیر اونا توسختیها و درد ومریضیاتون کنارتن؟ حالابگه فعلا که گرونیه رفتو امدا کمه شمام همون کمو باسیاست داشته باشید

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
😂😂😂😂 دقیقا شوهر من فکر میکنه فقط خودش خوبه ولی میخوام اساسی تنبیه ش کنم 

خیلی تنبیه شده ولی فایده نداره

خودش میگه حسود نیستم ولی احساس میکنم بشدت حسوده نسبت به بقیه 

خودش وقت بیکاریش دراختیار منو دخترمه خداییش ویزی کم نمیزاره اما من هیچوقت خقیقتا اولویتم همس ...

منم قبلا اولویت همسرم بود ولی با این رفتاراش خودشو از چشمم انداخت منم دیگه الویت خانوادمن 

ال ای دی میخوردم 

یعنی به ال دی هم نمیشه مطمئن بود!!! هر شب سر ساعت منظمی می‌خوردی یا اینکه فراموش میکردی؟؟ خیلی می ترسم باردار بشم. برای همین سعی میکنم قرص هام فراموشم نشه.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈