سلام من تازه وارد شدم تاالان فقط خواننده خاموش بودم لطفا کمکم کنید خواهرانه راهنماییم کنید شما باشین با وجود یه بچه یک سالو نیمه ازشوهرتون جدامیشید یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم پاکه پاک توزندگیش خیانت ندیدم ازش برا به دست اوردنم کلی جنگید حتی مجردیشم زیاد دوس دختر نداشته ...
خب یعنی بهت شک داره؟ اگر از اون مردای شکاک هست که درست میشه،،میتونین مشاوربگیرین،... شایدم چون دوستت داره زیاد روت بدبینو شکاک شده،، دوره زمونه بدی شده آبجی،
به شدت سردرگمم وخسته نسبت به همه بدبینه هیچکس ازنظرش ادم خوبی نیست خیلی زود همه چیزو به دل میگیره این تنها ایرادشه که البته ایراد بزرگیه و درست بشو هم نیست الانم میخواد باهمه اطرافیان ارتباط قطع کنه چون از حرفایی که بابامم بهش زده دلش شکسته
فک میکنی خواهر الان همه بهش میگن عقده ایه میگن حسوده ومن این حرفا به شدت روم تاثیر داره
از اولم زیاد راضی نبودن خانواده به ازدواجم بعدش ایقد شوهرم صبر کرد و خانوادش یسره میومدن خاستگاری تا بلاخره بابام اوکی رو داد الانم چون انتخاب خودم بوده ایقد ناراحتم ونمیدونم چیکار کنم