2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 64 پست
نه از اولش مشکل داشت جلوگیری کردم ۱۱ سال قرص خوردم ولی باردار شدم سر دو تا بچه قرص میخوردم 

چقدر سخته با دوتا بچه دست تنها، اما همینقدر که قوی هستی و مسئولیت بچه هاتو پذیرفتی آفرین داری❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم پاکه پاک توزندگیش خیانت ندیدم ازش برا به دست اوردنم کلی جنگید حتی مجردیشم زیاد دوس دختر نداشته ...

خب یعنی بهت شک داره؟ اگر از اون مردای شکاک هست که درست میشه،،میتونین مشاوربگیرین،... شایدم چون دوستت داره زیاد روت بدبینو شکاک شده،، دوره زمونه بدی شده آبجی، 

به شدت سردرگمم وخسته نسبت به همه بدبینه هیچکس ازنظرش ادم خوبی نیست خیلی زود همه چیزو به دل میگیره این تنها ایرادشه که البته ایراد بزرگیه و درست بشو هم نیست الانم میخواد باهمه اطرافیان ارتباط قطع کنه چون از حرفایی که بابامم بهش زده دلش شکسته

خب یعنی بهت شک داره؟ اگر از اون مردای شکاک هست که درست میشه،،میتونین مشاوربگیرین،... شایدم چون دوستت ...

نه اصلا ازادم کاملا هرچی بخوامم دراختیارم میزاره نسبت به دیگران بدبینه مثلا خانواده هامون یا فامیلا

امیدوارم چون دیگه خستم خودش میگه منو دوس داره اما گاهی باعث ازارمه و میترسمم رهاش کنم بعدها پشیمون ش ...

پشیمون میشی 

بدبینی اش مشکل زیاد بزرگی نیست

خدایا من فقط تو را دارم به خودت توکل کردم نا امیدم نکن💫💫
فک میکنی خواهر الان همه بهش میگن عقده ایه میگن حسوده ومن این حرفا به شدت روم تاثیر داره

از اولم زیاد راضی نبودن خانواده به ازدواجم بعدش ایقد شوهرم صبر کرد و خانوادش یسره میومدن خاستگاری تا بلاخره بابام اوکی رو داد الانم چون انتخاب خودم بوده ایقد ناراحتم ونمیدونم چیکار کنم