خداروشکر ان شاءالله همیشه سلامت باشی بله پیاده روی خیلی تاثیر داره.
ممنونم عزیزدلم زنده باشی❤
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
رفتم چکاپ کامل و سونو و ازمایش هورمونی دادم فقط سنگ صفرا داشتم؛احتمالا بخاطر همونه
خدا را شکر حتما فعالیت بدنی تون زیاد شده یا اینکه استرس دارید. ب هرحال مواظب خودتون باشید
روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو میخورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من میرسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم.
فک میکنم مال من عصبیه.دلم بهونه میگیره واسه غذا.یه مدت افسردگی ام داشتم اونم باعث پرخوری شده بود واسم.
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
خدا را شکر حتما فعالیت بدنی تون زیاد شده یا اینکه استرس دارید. ب هرحال مواظب خودتون باشید
بله دقیقا
فعالیت بدنی دارم
استرس هم بشدت لاغرم میکنه؛موقع امتحاناتم ۶کیلو کم کردم
ممنونم عزیزدلم؛سلامت باشید🌺🙏🏽
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
فقط قرص خواب اور میدن منم دخترم ۱۴ ماهشه شبا بیدار میشه واسه اب و شیر اگه بخورم بیدار نمیشم دخترم گش ...
افسردگی بعد زایمانه؟
عزیزم مولتی ویتامین و قرص آهن مصرف کن حتما
روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو میخورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من میرسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم.
دقیقا مثل خواه م. برو دکتر شاید لازم باشه داروی اعصاب بخوری.
رفتم گلوناز پام برام نوشته و پرانول و کرودیاز پکساید که همش خواب اوره.فقط می خوابی منم دخترم ۱۴ ماهشه تازه راه رفتن یاد گرفته بخورم منگ میشم بلایی سره خودش میاره
هم زایمان و هم پروسه طلاقم که داره طول میکشه و مجبورم فعلا تو یه خونه باشم باهاش
امیدوارم هرچی به صلاحته اتفاق بیفته
پس فعلا مصرف دارو و ...زیاد نتیجه ای نمیده
باید اساسی مشکلت برطرف بشه
رفتم گلوناز پام برام نوشته و پرانول و کرودیاز پکساید که همش خواب اوره.فقط می خوابی منم دخترم ۱۴ ماهش ...
نخور عزیزم. عرق بیدمشک و بهار نارنج بگیر شب به شب بخور خیلی خوبه