اون وقتا ریختم بهتر بود زیر چشمام گود افتاده همه لباسام به تنم زار میزنه.
چی بگم، ۷۲ برای قد شما زیاده.
الان bmi نرمال دارید، گودی زیر چشم شاید برای کم خوابی یا هرچیزی باشه که توی آزمایش مشخص بشه.
امیدوارم هیکلت همونجوری بشه که دوست داری🥰
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
رفتم گلوناز پام برام نوشته و پرانول و کرودیاز پکساید که همش خواب اوره.فقط می خوابی منم دخترم ۱۴ ماهش ...
دکترت رو عوض کن. خودت هم باید تلاش کنی عزیزم. هر چی میتونی برو بیرون از خونه. طبیعت و هوای آزاد خیلی ادم رو آروم میکنه. یه فلاکس کوچیک چای بردار با کلوچه ببر پارک بشین بخور
ایشالله راحت بشم ارامش بهم برگرده هم خودم هم دخترم
انشاءالله
اونموقع دیگه نیازی به روانپزشک و دارو هم نیست
طبیعیه ناراحتی الانتون؛هرآدم دیگه ای می بود هم ناراحت میشد
اینقدر به خودت تلقین نکن که افسرده ای؛فقط شرایط زندگیت یمدت سخت شده و باعث شده روانت به هم بریزه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
انشاءالله اونموقع دیگه نیازی به روانپزشک و دارو هم نیست طبیعیه ناراحتی الانتون؛هرآدم دیگه ای می بو ...
میدونم ولی خب اجبار اینکه فعلا باید زیر یه سقف باشم تا این قانون کوفتی بهم حقم رو بده داره داغونم میکنه به خاطره دخترم که با خودم از این جهنم ببرمش دارم تحمل میکنم
طبعش معتدله برای آرامش اعصاب خیلی خوبه ی ته استکان از هر کدام بریز توی ی لیوان و مقداری آب سرد بریز روش. دوست داشتی یکم شیرینش کن.البته طعمش همین جوری هم خوبه .
روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو میخورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من میرسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم.