2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قدت و دور مچت چقدره؟

روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو می‌خورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من می‌رسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم. 

منم رژیم نیستم ولی دارم لاغرمیشم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم رژیم نیستم ولی دارم لاغرمیشم

ی آزمایش برو

روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو می‌خورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من می‌رسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم. 

منکه خداروشکر هرروز دارم چاقتر میشم🥹🥹دیگه کش اومدم قشنگ😔

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ی آزمایش برو

رفتم

چکاپ کامل و سونو و ازمایش هورمونی دادم

فقط سنگ صفرا داشتم؛احتمالا بخاطر همونه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵