داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
آزمایش تیروئید بده گلم، اگه پرکار شده باشه باید دارو بخوری
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
آزمایش تیروئید بده گلم، اگه پرکار شده باشه باید دارو بخوری
اتفاقا آزمایش تیروئید دادم عزیزم؛نرمال بود
البته زیاد پرخوری نمیکنم که چاق بشم،هرروزم پیاده روی میکنم
ایناهم ممکنه بی تاثیر نباشن
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من افسردگی شدید دارم جوری که هر کس من رو میبینه فکر میکنه خوابم میاد اینقدر قیافم خستس
برای درمانش اقدام کردی گلم؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اتفاقا آزمایش تیروئید دادم عزیزم؛نرمال بود البته زیاد پرخوری نمیکنم که چاق بشم،هرروزم پیاده روی میک ...
خداروشکر ان شاءالله همیشه سلامت باشی
بله پیاده روی خیلی تاثیر داره.