2777
2789

شاید تیروئیدت پر کار شده.حتما ازمایش تیروئید بده

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

منم رژیم نیستم ولی دارم لاغرمیشم

آزمایش تیروئید بده گلم، اگه پرکار شده باشه باید دارو بخوری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتم چکاپ کامل و سونو و ازمایش هورمونی دادم فقط سنگ صفرا داشتم؛احتمالا بخاطر همونه

من افسردگی شدید دارم جوری که هر کس من رو میبینه فکر میکنه خوابم میاد اینقدر قیافم خستس

دور مچم رو نمیدونم ولی قدم ۱۶۹

الان وزنت توی نرمال ترین حالته، چرا میخوای اضافه کنی گلم؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
قدم و وزنم بهم ریخته بعد از زایمانم شروع کردم وزن کم کردن ولی از شهریور دیگه خیلی تو چشم بود وزن کم ...

آهتن بخاطر شیردهی . ولی حتما برو دکتر. خواهرم اینجوری بود پوست و استخوانش مونده بود. خیلی مریضی کشید و هنوزم مریضه.

هرچی بش گفتیم یل بچه رو زودتر از شیر بگیر یا اینکه برو دکتر گوش نداد

چند کیلویی البته اگه فضولی نیست

قدم ۱۶۶،وزنم ۷۸😔

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

آزمایش تیروئید بده گلم، اگه پرکار شده باشه باید دارو بخوری

اتفاقا آزمایش تیروئید دادم عزیزم؛نرمال بود

البته زیاد پرخوری نمیکنم که چاق بشم،هرروزم پیاده روی میکنم

ایناهم ممکنه بی تاثیر نباشن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من افسردگی شدید دارم جوری که هر کس من رو میبینه فکر میکنه خوابم میاد اینقدر قیافم خستس

برای درمانش اقدام کردی گلم؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اتفاقا آزمایش تیروئید دادم عزیزم؛نرمال بود البته زیاد پرخوری نمیکنم که چاق بشم،هرروزم پیاده روی میک ...

خداروشکر ان شاءالله همیشه سلامت باشی 

بله پیاده روی خیلی تاثیر داره.