2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
خیلی ناراحتم از زندگیم از شوهرم خیلی داره تحملش سخت میشه خدا بخاطربچم بهم کمک کنه 

از ته دلم از خدا میخام که هرچی بینتون اتفاق افتاده به بهترین حالت ممکن شکل بگیره

و هرچی به صلاحته

در آرامش و عشق بچه ات بزرگ کنی💓

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاله ی همسرم روز عروسیمون تو تالار گریه کرد از اول تا آخرش بخاطر اینکه عکسمون رو اون نرقصدند بعد شبش ...

بعضی وقتا عشق باعث میشه ادما نسبت به رفتار و حرفایی کسی که دوسشون داره خیلی حساس بشه، حتی خارج از کنترل خودش دلزده و دلرنج میشه

ولی باید از دور به موضوع نگاه کرد

عشق ارزشش داره که دل کسی نشکونیم 

۳سال ی کانال داشتم کلیپ و اینا میزاشتم.۱۰هزارتا ممبر براش جمع کردم با کای بدبختی و تلاش شبانه روزی ر ...

اخی گلم امیدوارم هرچی زود کارت جون بگیره

میتونی ممبر بخری یا به تبادل بزاری پیجات

بعرحال هروقت جلو ضرر بگیری منفته قلبم💓

سعی کن کسایی پیدا کنی که کانال داشتن و موفق شدن

اخی گلم امیدوارم هرچی زود کارت جون بگیره میتونی ممبر بخری یا به تبادل بزاری پیجات بعرحال هروقت ...

فعلا ۲۴ ساعته پاشم خیلی تلاش دارم میکنم.منبع درآمدم توش بود اخه دیگه درآمدی ندارم.

این لینکه کانالمه عزیزم اگه خواستی عضو شو توهم خیلی خوشحالم میشم🙂❤❤

https://www.telegram.me/nabzehess

فعلا ۲۴ ساعته پاشم خیلی تلاش دارم میکنم.منبع درآمدم توش بود اخه دیگه درآمدی ندارم. این لینکه کان ...

باشه گلم حتما

به دوستام میدن جوین شن

۱۳ سالگی ازدواج کردم از اولم زیر مشت لگد بودم دندم شکست خوب شد دماغم ۴ بار شکستن خوب شد مثلا لبم دهنم پاره کردن ک چرا خندیدی ۱۱ تا بخیه زدن از سه طبقه پرتم کردن و هزار بار از خونه انداختنم بیرون دوتا مهره کمرم جابجا شده به خاطر ضربه های شدید شکم رحمم نابود شد و دیگه بچه دار نمیشم ولی اینا هیچ کدوم مثل رازم نیست ک میخوام بگم ی روز منو انداخت بیرون شوهرم یه ۵ هزاری دستم بود کرایه بدم اونو ازم گرفت گفت لخت اومدی لختم برو من سر ظهر بود کوچه ها خلوتدوتا پسر باس پرات جلوم گرفتم و چاقو روم کشیدن ک سوار شم امام رضا دوستم داشت ی آقا همراه مادرش بهم کمک کرد هنوز بعد ۵سال تنم میلرزه به خودا راسته تاره مادرم ی قلوپ شیرم بهم نداد نوزاد بودم ...هنوزم تا بحال نگفته دخترم یا تا بحال بوسم نکرده حتی برای تبریکی چیزی همین دیگه نمیتونم بگم

۱۳ سالگی ازدواج کردم از اولم زیر مشت لگد بودم دندم شکست خوب شد دماغم ۴ بار شکستن خوب شد مثلا لبم دهن ...

فدای دلت بشم

حقیقتش موقعه خوندمش بغض کردم  اما مطمنم خدا میدونه که چقد دل قوی داری که این سختی هات بهت داده

فدات بشم میدونم هرچی بگم جبران ضربه ها اون روزت نمیشه اما من از همین دور اندازه تموم ادمایی که دوست نداشتن یا بهت اسیب زدنن دوستت دارم 

من خودم خیلی بی مهری دیدم از کسایی که باید سایه پشت سرم باشن کسایی که براشون یه چشم اشک بود یه چشم خون یه ضربهایی زدن که دشمنام دلشون بحالم زار زدند

ولی مطنم خدا یه روزی جواب تموم کاراشون بهشون پس میده

فدای دلت بشم حقیقتش موقعه خوندمش بغض کردم  اما مطمنم خدا میدونه که چقد دل قوی داری که این سختی ...

قربونت عزیزم ممنونم مرسی ولی آنقدر بی احساس شدم که حتی یه قطره اشکم نمیریزم خدا جواب کاراشون داده اما نمیبینن اصلا متوجه نمیشن منم اوایل زجه میزدم اما الان یک قطره اشکم نمیریزم همین چند وقت پیش ب مشت و دسته جارو برقی ب جونم افتاد یک قطره اشک نیومد  زدنش که تموم شد بلند شم بازم ب زندگیم ادامه دادم بزار بگم من نه بدنیا اومدنم ن چجوری بزرگ شدنم نه ازدواجم ن هیییییچ چیز دیگه باب میل خودم نبوده نیست و میدوننمم مردنمم  باب میل خودم نیست دیگه دارم فقط تحمل نه عادت میکنم 

فدای دلت بشم حقیقتش موقعه خوندمش بغض کردم  اما مطمنم خدا میدونه که چقد دل قوی داری که این سختی ...

من ک از اول پشت پناه نداشتم توهم الکی خیال میکردی پشت پناهتن فدات شم فقط زندگی کن مهم نیست چجوری چون پناهی نداریم بخوام تکیه بدیم باید راه بریم فقط ببینیم تهش چی میشه

قربونت عزیزم ممنونم مرسی ولی آنقدر بی احساس شدم که حتی یه قطره اشکم نمیریزم خدا جواب کاراشون داده ام ...

عزیزم تو الان خیلی جوونی خیلی کارا هست که باید بکنی

اگه این کارا از طرف همسرته طلاق بگیر

و اگه از طرف خانواده ات سعی کن درستش کنی و درنهایت دیدی نشد خودت جدا کن

خیلیا هستن تنها زندگی میکنن 

تو برای خودت کافی هستی این باید باور کنی