2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
عزیزم تو الان خیلی جوونی خیلی کارا هست که باید بکنی اگه این کارا از طرف همسرته طلاق بگیر و اگه از ...

من از هردو طرفه از همسرم جدا ک نمیتونم بشم هزار تومن پول کرایه ندارم تا دادگاه برم اصلا اومدیم جدا هم شدم کجا برم بخوابم کجا باشم هروز دستمال مردایه دیگه نشم کجا برم ب حرفام گوش کنن مگه نمیدونی نفس کشیدن با پوله کو پول گلم همین پول بسته شبانه میشه ۹ هزار تومن باید منت بکشم که حوصلم تو خونه سر رفته 

من از هردو طرفه از همسرم جدا ک نمیتونم بشم هزار تومن پول کرایه ندارم تا دادگاه برم اصلا اومدیم جدا ه ...

فدات بشم

ولی ببین خودت نمیتونی مستقل بشی

انلاین شاپی چیزی بزن یا از چیرا کوچیک شروع کن

چیز درست کن بفروش مثل کش مو ساتن راحت دونه ای15میفروشی

میدونم اولش سخته پول جمع کردنش اما میارزه

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم ولی ببین خودت نمیتونی مستقل بشی انلاین شاپی چیزی بزن یا از چیرا کوچیک شروع کن چیز درست ک ...

عزیزم قربونت بشم همه چیز سرمایه میخواد من هیچی ندارم هیچی همینی ک تو میگی مثلا ۳۰۰ هزار تومن میخواد کو پولم کو اصلا گیریم درست کنم کی میزاره من پیشرفت کنم من کلا ماهی ۹ هزار تومن پول توجیبیمه اونم خودش بسته شبانه میخره خخخخخ

عزیزم قربونت بشم همه چیز سرمایه میخواد من هیچی ندارم هیچی همینی ک تو میگی مثلا ۳۰۰ هزار تومن میخواد ...

هیچ خواهر برادری نداری ازش قرش بگیری

یا وسیله ای لباسی چیزی قایمکی بفروشی بعدا با پول دست اومد بخری

گلم کدوم شهری

با افتخار مشهدم پیش ضامن آهو ک ایشالله ضامن مردمم بشه خودش میدونم کمکم میکنه خیلی بهش ایمان دارم من الان ۲۵ سالمه درسته جسمم داغونه ولی دعا کن روحیم امیدم انگیزم ر از دست ندم م خدایی نکرده از دین رو برگردونم 

با افتخار مشهدم پیش ضامن آهو ک ایشالله ضامن مردمم بشه خودش میدونم کمکم میکنه خیلی بهش ایمان دارم من ...

خوش به سعادتت دختر❤

الهی خودش دست هردمون بگیره 

خوش به سعادتت دختر❤ الهی خودش دست هردمون بگیره 

الهی آره تنها قشنگیه زندگیمه تنها مردیه ک اسمش سر زبونمه تنها کسیه ک این دلو آروم میکنه تنها کسیه که از تموم دنیا ارزویه فقط یه لحظه دست زدن ب فقط در حرمشو دارن عطر بوی حرمس آدمو میبره بهشت انگار وقتی اونجایی خوشبخت ترین آدم دنیایی واسه همین دوست داری بیای پز بدی پیش همه بگی من امروز رفتم حرم آنقدر حس قشنگیه ک خداااااااانصیب همه بکنه انشالله 

الهی آره تنها قشنگیه زندگیمه تنها مردیه ک اسمش سر زبونمه تنها کسیه ک این دلو آروم میکنه تنها کسیه که ...

انشالله بطلبه 

خدایی پز دادنم داره❤

شش ساله منتظرم بطلبه 

انشالله بطلبه  خدایی پز دادنم داره❤ شش ساله منتظرم بطلبه

پس ایشالله میطلبه اونم با آغوش باز فقط نمیخواد وقتی سرت شلوغه یا دستت تنگه مجبور بشی بیای دیدنش دوست داره وقتی میای با آرامش بیای تا با آرامشم برگردی 

پس ایشالله میطلبه اونم با آغوش باز فقط نمیخواد وقتی سرت شلوغه یا دستت تنگه مجبور بشی بیای دیدنش دوست ...

الهی قربون دلش بشم که مثل دل خودت مهربونه