2777
2789
عنوان

درد و دل

258 بازدید | 42 پست

بیاید یکم درد و دل کنید

از هرچی که دلتون میخاد 

از هرچی که تو دلتون مونده و به کسی نمیتونه بگید

قول میدم با تموم وجودم گوش کنم💔 

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

چی بگم 

دلم فقط یدونه بچه سالم میخواد تو این دنیا فقط همین

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم  دلم فقط یدونه بچه سالم میخواد تو این دنیا فقط همین

از. ته دل میخام

سال دیگه همین موقع یه بچه تپل سالم تو بغل خوابیده باشه

دوست دارم دستای عشقم رو بگیرم

امیدوارم بزودی اونم محکم دستات بگیره

جوری که هیچ وقت دلت نلرزه

۳سال ی کانال داشتم کلیپ و اینا میزاشتم.۱۰هزارتا ممبر براش جمع کردم با کای بدبختی و تلاش شبانه روزی رونق دادم کانال نونم از کانال بود.تو اوضاع اخیر کشور سایبریا و مردم ریپورت کردن کانالم تلاش ۳سالم پودر شد رفت هوا🥺😭الانم که کانال زدم دوباره نونم و در بیارم نتونستم رشدش بدم هنوز اونجور که میخوام.۳سال عمرم رفت میدونی جقدر زحمت براش کشیدم بیاد بالا

خاله ی همسرم روز عروسیمون تو تالار گریه کرد از اول تا آخرش بخاطر اینکه عکسمون رو اون نرقصدند بعد شبش کاری کرد که شوهرم گریه کرد کلا عروسی رو زهرمارمون کرد و همیشه شوهرمو یاد میده چن باری شوهرم بهم گفته از اون روز با خالش سر سنگین بودم و به همسرمم میگفتم لطفا برا خودمون ارزش قائل باش و...

الان با خالش رفیق فابریک شده با اینکه میدونه من از اون خوشم نمیاد دلم بدجور گرفته دیگه براش مهم نیستم ،زندگی درس یه ماه زهرمارم شده چیکار کنم؟به کی بگم؟خودش حرفمو گوش نمیده میگه من همینم دوس داری بمون نداری برو 

پیش خونواده ام هم نمیتونم برگردم😔

خدا هیشکی رو به چیکار کنم چیکار نکنم گرفتار نکنه

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

به خدا نمیتونم بگم اونقد درد دارم فقط میخوام خودمو تشویق کنم واسه این همه قوی بودنم

از ته دل میخام ارامشی تو دلت بشینه که هیچی نتونه ازت بگیرش

شخصا یوگا و مدیتشن توصیه میکنم

همه ادمای دورم لاشی بودن همین. حس میکنم روحم خیلی خستست یهو از خواب میپرم. وسواس فکریم تازگی گرفتم

میفهمم بعضی وقتا اونطوری که حقته، حق دل مهربونته بتهات رفتار نمیکنم

ولی روزش میرسه که یه ادم مهربون سر راهت میگیره❤