2777
2789

قبل از این عالم،خدا یه فراخوان میده و تمام ارواح رو جمع میکنه و اونها رو بر یگانگی خدا، بر خودشون شاهد میگیره...اتمام حجت می‌کنه که اینکه روز قیامت برای بنده جای هیچ گله ای نمیگذاره،،توی عالم ذر یه تصویر کلی‌ از زندگی طرف رو نشون روح میدن،و اون روح خودش انتخاب می‌کنه که توی کدوم بدن بره،،یعنی الان تمام ما خودمون قبول کردیم داخل این جسم باشیم،روح هدفش تکامل و رسیدن به نور الهی هست و  زمین یه تجربه ایه که بتونه این مسیر رو زودتر طی کنه،،مثلا روحِ یه نوزاد که موقع تولد میمیره،فقط می‌خواسته تجربه اومدن به زمین رو کسب کنه،که بتونه زودتر به نور الهی برسه،برا همین اون نوزاد رو انتخاب کرده،دیدین میگن هر که در این بزم مقرب تر اس،جام بلا بیشترش میدهند،حکایت همینه، میگن روح افراد معلول،نابینا،مریض و کسایی که سختی های زیادی میکشن،،،خیلی بزرگه،،چون خود روحشون با علم بر این موضوع، این جسم رو انتخاب کرده،،،خلاصه در عالم ذر خدا بر ما اتمام حجت میکنه و ما به محض رسیدن به این دنیای زمینی دچار فراموشی میشیم و داستان رو یادمون میره.

دیدین یه نفر رو اولین باره میبینی،ولی میگی وااای انگار سالهاست میشناسمش،،،شما دوتا روحتون توی عالم ذر همو می‌شناخته که الان یادتون نمیاد...آدمای بدکار و ظالم هم روحشون رو به شیطان میفروشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من غلط کردم که این جسم مریضو انتخاب‌کردم.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

یعنی عالم ذر ب طرف نشون دادن ک کافرشده ووجودخداروتکذیب میکنه بعدروحش قبول میکنه؟

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

نمیدونم اما فلسفه افرینش خیلی پبچیدس وقتی زیاد تو فکرش میدی ب همه چی شک میکنی. اما تهش میگم مگه میشه بدون اداره کسی همه چی نظم خودشو داشته باشه یا خودش ب وجود بیاد

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱

پس اینهمه نارضایتی از جسم برای چیه وقتی انتخاب خود روح بود؟یک سوال عزیزم سندیت این اطلاعاتتون از کجاست؟

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤