2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 129 پست
عزیرم میشه تاپیکتو ببندی و بعد ب نی نی یار بگی پاک کنه تاپیکتو ببخشید توروخدا بچه ها هی سوال میکنن ...

عزیزم چشم صبر کن جواب سوالات رو بدم واقعا اونقدر اذیتم حتی یه جوابی که دلمو آروم کنه نیاز دارم میبندم فردا هم به نی نی یار یگم حذف میکنه

من میگم شیطان توی وجودشون رخنه کرده انسان واقعی نمیتونه اینکار کنه

آره شیطان هم تلاششو واسه گول زدن آدما به کار میبره اما دیگه از یه جایی به بعد خواست و اراده خود آدم هست که قضیه رو ادامه میده. احساسات و عواطف  و سرشت پاک انسانی چی میشه مخصوصا حس مادر و فرزندی 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چشم صبر کن جواب سوالات رو بدم واقعا اونقدر اذیتم حتی یه جوابی که دلمو آروم کنه نیاز دارم میبند ...

مرسب💔

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
عزیزمممم خودش میگه احتمالش هست.ولی اگر سیم بخره متوجه میشه...

صدرصد گوشیش یکسره دستمه هر جند اون موقع هم دستم بود روبیکا و تلشو هک کردم یه برنامه زدم پیامهای ووردیشو حتی حذف کنه میره اونجا میمونه نه تنها پیام بلکه تماسهای ووردی و واتساپ و پیام رسان و حتی دیوارش اونجا میمونه و اینکه هر هفته پرینتشو با همراه من میگیرم بهشم گفتم گفته فردا بریم سیمکارتمو بزنم به نامت میخوام به نامم باشه اگه ریگی تو کفشش بود بتونم شنود و پیامهاش متنش مدرک دستم باشه 

سختگیری کنی بدتر میشه زندگیت خراب نکن اونم اش دهن سوزی نیست ک تو ول کنه بره با اون اون میتونست مخ کس ...

ولی خب درسته حسی بهش نداشت چرا من همش تذکر میدادم باز باهاش پنهونی حرف میزد 

نمیتونم بخاطرشوهرم توروی همه وایسادم خودم خورد میشم و اینکه شوهرمو دوسش دارم بابامم دوس دارم اصلا دو ...

عزیزم منم یکم حساس بودم به مادرم و شوهرم الانم حساستر شدم جریانتو گفتی بدتر شدم 

چجوری از کجا فهمیدی مطمئنی ؟

مامانم خودش اومد گفت ، انگار تا قبل این اتفاق فکر نمیکرد ک این زیاده رویش تو محبت کردن قراره باعث این اتفاق بشه ، بعد این اتفاق دیگه خودشو جمع و جور کرد ، الان فقط در حد سلام واحوال و صحبت های ساده ....ولی چه فایده دلم ازش پره ، میتونست رعایت کنه جلوی دومادش ، شوهرم رو هم هوابرنداره ک چخبره ، اینطوری کنه !

از هر دوتاشون متنفر شدم ، همیشه هم جلوی چشمم هستن 

ومن وانمود میکنم ک بخشیدمشون 

عذاب اوره این شرایط ، ولی چکنم ک به خاطر دخترم مجبورم

مامانم خودش اومد گفت ، انگار تا قبل این اتفاق فکر نمیکرد ک این زیاده رویش تو محبت کردن قراره باعث ای ...

پس عزیزم مامانت منظوری نداشت همینجوری محبت میکرد چون جای پسرش بود درسته 

ببخشید شوهرت چجوری نزدیک شده بود چیکار کرده ؟

صدرصد گوشیش یکسره دستمه هر جند اون موقع هم دستم بود روبیکا و تلشو هک کردم یه برنامه زدم پیامهای وورد ...

عزیزم منم شرایطم تقریبا مثل شما بود یعنی قضیه عشقی نبود و در حد کمک بود نمیدونم شایدم من زود فهمیدم قبل اینکه ب جاهای باریک بکشه

ولی من حالم خیلی بده نمیتونم کنار بیام با قضیه نمیتونم ب گوشی شوهرم نزدیک شم وقتی گوشیش رو میبینم استرس میگیرم 

همش میگم اگه دوباره ببینم دیگه نباید ببخشمش پس بهتره نگاه نکنم تا چیزی نبینم😞 نمیدونم چیکار کنم

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم منم شرایطم تقریبا مثل شما بود یعنی قضیه عشقی نبود و در حد کمک بود نمیدونم شایدم من زود فهمیدم ...

خیلی سخته برای ما زنا کاملا میفهمم پیامهای دختره رو دیدی گذاشتم؟

منم مطمئنم از طرف شوهرم حس و عشقی نبود تو هم پیامهاشون رو دیدی

خیلی سخته برای ما زنا کاملا میفهمم پیامهای دختره رو دیدی گذاشتم؟ منم مطمئنم از طرف شوهرم حس و عشقی ...

اره منم پیاماشون رو دیدم 

احساس کردم دارم میمیرم اون لحظه 

مردا فک میکنن خیانت فقط جنسی و عشقیه

نمیدونن وقتی با یه نامحرم مخفیانه ب هر دلیلی حرف می‌زنی خیانته

شوهر من اعتقاد داره خیانتی نکرده نمیدونه من چقد خورد شدم با دیدن اون پیاما نمیدونه اعتمادمو از دست دادم و هر لحظه می ترسم شوهرم رو از دست بدم میترسم دوسم نداشته باشه

کلا دیگه آدمه دو ماه پیش نیستم 😞

خدایا ب دلامون آرامش بده
اره منم پیاماشون رو دیدم  احساس کردم دارم میمیرم اون لحظه  مردا فک میکنن خیانت فقط جنسی ...

میفهمم با پوست و استخون کشیدم سخته شوهره منم فکر میکرد کارش بد نیست اونقدر گریه و گلایه کردم گفت دیگه نگو قبول میکنم اشتباه کردم ولی حسم میگه شایدم حساس شدم دختره بیاد سمتشم باز باهاش حرف میزنه 

شوهرت اونو از کجا پیدا کرده بود چجوری آشنا شده بودن

میفهمم با پوست و استخون کشیدم سخته شوهره منم فکر میکرد کارش بد نیست اونقدر گریه و گلایه کردم گفت دیگ ...

شوهرم میرفت دفترشون برای کاراش 

کار شوهرم جوریه ک تقریبا میشه گفت هر روز صبح میرفت دفترشون یکی دو ساعت  

شوهر منم قبول کرد اشتباه کرده

ولی برای من چه فرقی داره قبول کنه من نابود شدم زنگ‌میزنم بهش بر نمیداره با خودم میگم حتما با اون دخترس 

میشینه پیام میده ب کسی میگم حتما ب اون پیام میده

من حالم انقد بد بود با اینکه پیامارو دیده بودم گریه میکردم میگفتم آوردیش خونه ی من برو گمشو تو نجسی 

من اصلا انتظارشو نداشتم ب حدی نابود شدم ک انگار فهمیدم خدایی نکرده شوهرم با کسی رابطه جنسی داشته 

خدایا ب دلامون آرامش بده
شوهرم میرفت دفترشون برای کاراش  کار شوهرم جوریه ک تقریبا میشه گفت هر روز صبح میرفت دفترشون یکی ...

عزیزم منم دقیقا شرایطم مثل تو بود حتی دیشب قاطی کردم گفتم تو اونقدر سره اون دختره بهم دروغ و پنهونکاری کردی مطمئنم باهاش رابطه جنسی هم داشتی در حالیکه اونجوری نیست چون پیاماشون کاملا عادی بود از حرصم چون هنوز باورم نشده دیگه شکاک و بددل شدم عمرا مثل قبل بشم