2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 129 پست
اره زندگی میکنن باهم نمیدونم هرسری گفتم گفتن تواشتباه میکنی دادو بیداد ک این نمیزارع من بادامادم حر ...

نمتونی از شوهرت جدا بشی؟  

میخواهم دختری باشم مورد تایید خودم میخواهم بجنگم برای اهدافم و من باید به آرزوهام برسم...لطفا به من درخواست دوستی ندهید ممنون درخواست دوستی به هیچ وج ندید ❌❌ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خیلی متاسف شدم...خیلی...برای بهترین ها رو آرزو میکنم....با هر دو صحبت کن و اخطار جدی بده....مخ ...

ممنونم💔

هرسری اخطار دادم اما این سری مادزشوهرمم در جریان گذاشتم و اونم ب روشون اورده ک خبر داره مادرشوهرم خیلی خوبه خیلیییی از مادر بهم بهتره خدا اون دنیاشو بده

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
نمتونی از شوهرت جدا بشی؟  

خاک توسرم خیلی خیلی. دوسش دارم😭

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
نه کاری نه عاطفی معلوم نبود درد شوهرم چی بود فرستادم عکساشو اینا یه چندتاش هس شوهرم یادش رفته تو پیا ...

انگار همسرت رفته بوده تو نخ دختره ولی اون پا نداده....درسته؟؟دوست باش با همسرت....لامصب هیچ راه چاره ای نیست جز اینکه تو تلاشتو از سمت خودت کنی و باقیش رو بسپاری به خدا

مادرت چن سالشه؟؟؟ همسرت چی ؟؟

اون۳۶

همسرم۲۴

خودم۱۹

بخدا خیلی حوشگلم زشت نیستم بداخلاقم نیستم اصلا اگ بد بودم انقد نمیسوختم

گفتم بخون عزیرم میدونی یاداوریشخیلی حالمو بد میکنه بدتراین ک من هنوزم عاشق شوهرمم و دارم عذاب میکش ...

ببین آدم باور اول باور میکنه دیگه همش پشت سره هم دروغ بشنوی دیگه گوشات پرمیشه منم میگم شوهرم خیلی دروغ و خیانت کار هس

خاک توسرم خیلی خیلی. دوسش دارم😭

وای خدا لعنت به این دوست داشتنا توام مثل من عاشقی ایشالا خدا مارو نجات بده منکه دیگه خستم 

میخواهم دختری باشم مورد تایید خودم میخواهم بجنگم برای اهدافم و من باید به آرزوهام برسم...لطفا به من درخواست دوستی ندهید ممنون درخواست دوستی به هیچ وج ندید ❌❌ 
جدا بشه بره پیش مادرش!؟

دقیقا💔

طفلک بابام.

من ازاولشم بابامو بیشترازون دوس داشتم بعد حالا میگه چرا منو دوس نداری اخه عوضی چطور دوست داشته باشم😭

جدا بشه بره پیش مادرش!؟

مستقل بشه ول کنه بره 

وای خدا لعنت به این دوست داشتنا توام مثل من عاشقی ایشالا خدا مارو نجات بده منکه دیگه خستم 

اره واقعا من ی بچه ام دارم یک سالو نیمه💔

دقیقا شرایط تورو دارم هرروز آتیشم بدترمیشه من خیانتشو بانزدیک ترین آدم زندگیم(م..ر)دیدم چندین بار ...

ببخشید با مادرت؟ 

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

ممنونم💔 هرسری اخطار دادم اما این سری مادزشوهرمم در جریان گذاشتم و اونم ب روشون اورده ک خبر داره ما ...

نمیدونم واقعا دلیل اینکار چیه....وجدان ندارن؟؟چرا اینقدر وقیح شدن آدما...بخدا بغضم گرفت و از صمیم قلب برای خودت و پسر نازت آرزوی عاقبت بخیری‌کردم.🙏🙏🙏🌹🌹