خانما۶روزه زایمان کردم بخیه زیاددارم،بعد زایمان دردنداشتن حتی ی ساعت بعد زایمان نشستم،ینی مجبور بودم بشینم بچم خیلی بی قراره شیر نداشتم و سینم بزرگه الان ی روزه شیرم اومده،محبور بودم از لحظه اول بشینم و بگیرمش شب و روز نشستم،الان ک۶روز گذشته بخیع هام ب شدت میسوزه و اذیت میکنه،اینه گذاشتم معلوم نیس باز شده یانه چون خیلی کیپه بخیه ها ولی خیلی درد میکنه و سوزش داره،پمادی ک هم دکتر گف بزن روش زرده و نمیدونم عفونت کردن یانه....ممکنه بعد شش روز الان بخیم پاره شه و زخمم باز شده باشع؟یا عفونت کرده باشه؟علاعم عفونت چیه؟و اینک خونریزیمم زیاده روزی پنج تا پوشک بزرگا عوض میکنم چیکار کنم.بخاطر بچمم مجبورم بشینم و اذیت میشم توروخدا راهنمایی کنید
داره جوش میخوره نگران نباش...ماله منم بود..بعد دستشویی اگهخودتو خشک کنی دون دون خون میوفته رو دستمال ...اشکالی نداره...حتما سعی کن هر روز با صابون خودتو بشوری بعد با سشوار خشک کن...نوارتو زود زود عوض کن..
ببین بواسیری یا شقاق مقعد نداری ؟؟؟خیلیا باد زایمان اینجوری میشن خودمم فکر میکردم برای بخیه اس ولی شقاف داشتم..اگ جای بخیه هات درد میکنه شیاف دیکلوفناک فقط ارومت میکنه
خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
چیشد همه زایمان طبیعی ها دارن از سختیش میگن اینجا .😶
عزیزم حتما ب متخصص زنان مراجعه کن زیاد هم نشین خوابیده شیر بده شیاف هم استفاده کن هر ۸ساعت فشار نیاد ب بخیه هات خدا نی نی تو حفظ کنه قدمش خیر باشه ایشالله
🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹