2777
2789
عنوان

دردبخیه زایمان طبیعی بعد۶روز،کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نباید بشینی منه  بدبختم  میشینم  حتی رخت  ننداختم  دراز بکشم کمرم دردمیک ...

من رخت انداختم اما اصلا نخوابیدم،بخدا از شب زایمانم تاالان سر جمع ده ساعت نخوابیدم مجبورم بشینم،چند روزه زایمان کردی؟

داره جوش میخوره نگران نباش...ماله منم بود..بعد دستشویی اگهخودتو خشک کنی دون دون خون میوفته رو دستمال ...

نوارمو چندساعت یبار عوض میکنم،تا امشب درد نداشتن الان انگار با سوزن میزنن ب بخیه هام

ببین بواسیری یا شقاق مقعد نداری ؟؟؟خیلیا باد زایمان اینجوری میشن خودمم فکر میکردم برای بخیه اس ولی ش ...

مث گوشت اضافه از مقعدم درومده ولی اون درد نداره،امشب درذد داره تاالان اینجور نبود

بخیه هات باز شدن احتمال زیاد سر منم اومده راهی نداره باید صبر کنی تا جوش بخوره زباد نشین استراحت کن ...

کلا مجبورم،بچم واینمیسه،نگا کردم باز نشده فقط میسوزه‌و دردداره

من سز بودم اما اومدم بگم ک خیلی برات ناراحت شدم و دلم سوخت.قطعا قابلیت زایمان طبیعی نداشتی و خدانشنا ...

فردا نوبت معاینه دارم،کیسه ابم پاره بود رفتم دولتی از۱۱شب تا۱۲ظهر امپول فشار بهم وصل بود دهانه رحمم دوسانت بود،بچه پایین نمیومد،اخرش امپول فشارو بالا بردن دمتر دستاش تا مچ داخل بود کله بچه رو بیاره پایین یکیم افتاده بود رو شکمم فشار میداد بچه رو رو ب جلو،دو ساعت وضعم این بود تا بالاخره با برش زیاد بچه اومد،میگفتن اینجا سز ممنوعه بیچارم کردن،دکتر هی اونجا رو نگا میکرد میگف لبه داره بچه رد نمیشه

حتما با سشوار خشک کن ..دارو هات بخور ..کمی بتادین با اب قاطی کن خودت بشور بعد با سشوار خشک کن ...

خونه بابامم انقد شلوغه نمیتونم راحت هردیقه سشواربگیرم بعدشم خونریزیم زیاده

خونه بابامم انقد شلوغه نمیتونم راحت هردیقه سشواربگیرم بعدشم خونریزیم زیاده

سشوار ببر تو حموم دسشویی عزیز ..باید خشک بشه تا زود زخم خوب بشه و جوش بخوره

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
فردا نوبت معاینه دارم،کیسه ابم پاره بود رفتم دولتی از۱۱شب تا۱۲ظهر امپول فشار بهم وصل بود دهانه رحمم ...

منم دولتی بودم ولی دکترم انسان بود.دید گریه میکنم میترسم از سز بردم اتاق عمل

بچمم مدفوع کرده بود ک دیگه دلیل بیمه هم جور شد

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم