راستش همسرم توی شرکت کار میکنه اونم یه شهر دیگه ک باما خیلی فاصله داره چند ماهی میمونه ک مرخصیش بیشتر باشه الان بهش زنگ زدن که تعمیرات هس باید بره مشخص نیست دیگه کی میاد چند مدت دیگه از الان دلم گرفتع هر دفعه میره من گریه میکنم از ناراحتی چیکار کنم این دفعه پیش همسرم گریه ام نگیره؟!نمیخام دیگه ضعف نشون بدم اخه از دوریش گریه ام میگیره چیکار کنم🥲🥺💔
خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من باشم به خودم میگم همونطور که اون از دوری من اذیت نمیشه ، منم باید خودمو قوی نشون بدم ، هرچی شوهرم از خودش مایه گذاشت ، منم مایه میذارم ، اگه گریه کرد منم میکنم
نه این ضعف نیست شوق و اشتیاق به زندگی مشترکه. اتفاقا این اشک شما توی ذهنش می مونه که چقدر دوستش داشتی. جلوی احساسات ت را نگیر. نقطه قوت دخترا و زنا احساسات شون است. مردا همین ها را دوس دارند.