2777
2789
عنوان

وابسته بودن ب همسر

264 بازدید | 19 پست

راستش همسرم توی شرکت کار میکنه اونم یه شهر دیگه ک باما خیلی فاصله داره چند ماهی میمونه ک مرخصیش بیشتر باشه الان بهش زنگ زدن که تعمیرات هس باید بره مشخص نیست دیگه کی میاد چند مدت دیگه از الان دلم گرفتع هر دفعه میره من گریه میکنم از ناراحتی چیکار کنم این دفعه پیش همسرم گریه ام نگیره؟!نمیخام دیگه ضعف نشون بدم اخه از دوریش گریه ام میگیره چیکار کنم🥲🥺💔

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اثرات عشقه ولی تلاش کن محکم باشی و با شرایط کنار بیایی سعی کن در نبود همسرت خودت رو با کاری سرگرم ک ...

ببین فقط شب قبل ازاین ک بره من خیلی دلم میگیره پیشش گریه میکنم بعدش کاملا باشرایط اوکی هستم 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

خدا همچین سعادتی نسیب همه نی نی سایتیا کنه والا بخدا 

خدا خیرت بده کلی خندیدم😂😂😂😂

نه این ضعف  نیست شوق و اشتیاق به زندگی مشترکه. اتفاقا  این اشک شما توی ذهنش می مونه که چقدر دوستش داشتی. جلوی احساسات ت را نگیر. نقطه قوت دخترا و زنا احساسات شون است. مردا همین ها را دوس دارند.

من باشم به خودم میگم همونطور که اون از دوری من اذیت نمیشه ، منم باید خودمو قوی نشون بدم ، هرچی شوهرم ...

اونم لذت نمیبره مطمئنم اما مشکلم فقط این هس چیکار کنم اون لحظه گریه ام نگیره چون بعدش اوکی هستم مشکلی ندارم