2777
2789
عنوان

بخاطر بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 61 پست
ممنون جتما انجام میدم اگه آدم بشه جدایی دوست ندارم 

عمرو زندگیتو پای این مرد حروم نکن آدم بشو نیست  

چشم پوشی ازما                                                 خیال زرنگی از شما  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. امیدوارم کامنتم رو ببینی.  من فقط یه بچه دارم،با کلی دوا و درمان بچه دار شدم. مثل تو. جونم به جونش بسته است

اما اگر همسرم مثل همسر تو بود و کتکم می زد. همون دفعه اول بچه رو می انداختم پیشش و از خونه اش می رفتم.

تمام این سالها اشتباه کردی، و اشتباهت پرروتر و وقیح ترش کرد.

تو مسیول آسیب هایی که دیدی نیستی، اما مسیولیت ترمیم اون رنج ها با توست.

بله هستیم

ببین نمی‌فهمم وقتی تو خونه ی پدرتی وکتک میخوری چرا هیچی نمیگی همین باعث شده گستاخ ترش کنی.

چند بار میخوای زندگی کنی تورو خدا یه کاری کن بس نیست اینقد کتک خوردن.به فکر پسرت باش  

سلام عزیزم. امیدوارم کامنتم رو ببینی.  من فقط یه بچه دارم،با کلی دوا و درمان بچه دار شدم. مثل ت ...

درست میگی از دیشب فکر میکنم چرا من باید اتقدر اعصبی باشم همش فشار حرفه تا حالا به هیچکس نتونستم بگم با من چیکار میکنه هر بار زد تو سرم کبود شد کسی ندید هربار آسیب جدی دیدم یچیزیو بهونه کردم گفتم این بلا سرم اومده اونم ته تهشم بغلم کرد بوسم کرد یادم رفت 

تاپیک قبلی گفتی پدرومادرت دوست ندارن نکنه بخاطر همون کتکاش تحمل میکنی    

باورت میشه افسرده شدم فکر میکنم همه باهم بدن همه دوسم ندارن بارها وقتی اذیتم کرده فقط بهش گفتم سر قبرم بشینی تو چشماش ناراحتی میبینم نمیدونم چرا انقدر منو عذاب میده

امروز صبح رفتنی بهش گفتم بیا بریم پیش مشاوره فعلا هیچی نگفت 

اینجوری که تو تعریف کردی عزیزم این با مشاوره هم درست بشو نیس

اره چون قبلا رفتیم میخوام برم که جدا بشیم 

بنظر من برو پزشک قانونی تا یه مدرکی داشته باشی

بعد اقدام کن