2777
2789
عنوان

بخاطر بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید(معجزه ختمو نذر ...) معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید

اگر گره کوری که هیچ جوری باز نشده دارید حتما بخونید همه صفحاتش رو

استارتر اگر تاپیکات حقیقته تو هم بخون 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

اسی ببخشید ولی خیلی داری ضعیف بازی درمیاری،بذار خونوادت بفهمن و ازت حمایت کنن،این وحشی تو دادگاه محکوم میشه و بچه رو به تو میدن.

حالا انقدر تحمل کن که یه روز ضربه مغزیت کنه،هم از دستت راحت میشه هم بچه ت بیافته زیر دست اون زنیکه.

ببینم خیالت راحت میشه.

یه تکون بده به خودت از حق و حقوقت دفاع کن ،منتظری اون سرش به سنگ بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

من مقایسه نمی‌کنم تیکه می‌شنوم 

نمیخام قضاوت کنم یا هرچیز دیگه ای ولی توی تاپیک رازت که خونه جدا داشتین همسرت همش شمارو میزد کسی هم خبر نداشت الان چطور پیش پدر مادرتون زندگی میکنی یا همسری از پنج تا نه شب سر کاره جطور دیگه جون داره کتک بزنه اگه تاپیکت دروغ بود حلالت نمیکنم چون قلبم درد گرفت از حرفات

اسی ببخشید ولی خیلی داری ضعیف بازی درمیاری،بذار خونوادت بفهمن و ازت حمایت کنن،این وحشی تو دادگاه محک ...

حس نمیکنی دروغ باشه اونجا گفتن مستقل هستن اینجا میگن با پدر مادرشون زندگی میکنن اونجا گفتن کسی نمیدونه اگه با پدر مادرشونن چطور نفهمیدن اینهمه کتک رو یا که گفتن یجا هیچکی نمیخاد ایشون باشه حتی پدر مادرشون ولی اونجا وانمود کردن پدرشون پشتشه

اسی شاید شوهرتو چیزخور کرده اون زنه چون میگی عاشقانه خواستت ولی حالا اینجوری میکنه. یه راه حل دارم برات امیدوارم انجام بدی و کارت راه بیفته یه نمازی هست به اسم نمازباطل السحرحضرت زهرا اینومعجزه شو باچشمای خودم دیدم معرکه ست. انجامش بده  ان شا الله که هرجادویی اگه باشه ازبین بره اگرم جادو نباشه دیگه راه قانونی پیش برو. اسی من خیلی درکت میکنم کتک هایی که توگفتی رو من بدترشو از بابام خوردم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نمیخام قضاوت کنم یا هرچیز دیگه ای ولی توی تاپیک رازت که خونه جدا داشتین همسرت همش شمارو میزد کسی هم ...

من اونجا کجا نوشتم خونه جدا اصلا حرفی ار خونه زدم؟

اسی شاید شوهرتو چیزخور کرده اون زنه چون میگی عاشقانه خواستت ولی حالا اینجوری میکنه. یه راه حل دارم ب ...

ممنون جتما انجام میدم اگه آدم بشه جدایی دوست ندارم