2777
2789
عنوان

بخاطر بی پولی

1053 بازدید | 61 پست

خیلی مسخرم میکنن بهم تیکه میندازن یکدوم ار دختر های فامیل ازدواج کرده براش همسرش خونه خریده مادر طرف میاد هی به من میگه دامادم خونه خریده آدم حسابیه بعد چن دقیقه بهم میگه شما خونه نخریدین نه نمیتونین بخرین،چون تو خونه بابام هستم یکی چن وقت پیش بهم گفت سر سفره پدرتی مستقل نیستی 

چن روز پیشم از برنجی که میخوریم واسه یکی بردم چند روز بد گفت آنقدر بدبخت شدم از این برنج میخورم 

خیلی حرفا میزنن اینا چن تازه دلم خیلی میشکنه همیشه ظرف شستن فکر میکنم و گریه میکنم مگه خدایی نیست آنقدر دلم مچاله میشه چرا نگاهی بهم نمیکنه وضعیتم درست بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دلمنم شکست از حرفاشون عقده ای های بدبخت نارحت نباش عزیزم یروزی خدا به توهم نگاه میکنه از اونا هم بالاتر میشی 

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
واقعا دلمنم شکست از حرفاشون عقده ای های بدبخت نارحت نباش عزیزم یروزی خدا به توهم نگاه میکنه از اونا ...

فقط امیدم به همینه یکی از همینا خیلی بهم نزدیکه دعا کنم برام دوستم

چقدر تازه به دوران رسیده ان.

محل شون نده شک نکن که با وجود پول این قدر مشکلات دارن که حسرت زندگی شما رو می خورن واسه همین به شما تیکه میندازن .

پس خوش باش و زندگی کن انشاالله این قدر خونه بخری که همین ها مستاجرت بشن

اونا مشکلدار هستن بدلت نگیر خدای شماهم بزرگه کارش درست نیست ولی بجای غصه خوردن برنامه ریزی بکن واز خدا بخواه 

ان شاالله وضع شماهم خوب بشه وبتونید خونه  دلخواهتونو بخرید شبا سوره ی واقعه بخون برای خرید خونه یه خانومه میگفت بین الطلوعین ۷۰ بار ایه ی ۲۹ سوره ی مومنونو میخوندن و بصورت معجزه واری خونه خریدن 

اونا مشکلدار هستن بدلت نگیر خدای شماهم بزرگه کارش درست نیست ولی بجای غصه خوردن برنامه ریزی بکن واز خ ...

همسرم از ۵ صبح نا نه شب سرکاره نمیشه واقعا ممنون ازت معجزه یعنی چی یعنی خیلی پول کم داشتن