2777
2789
عنوان

مثالی از آدم های بیشعور

202 بازدید | 16 پست

خونواده ای که زنگ زده بودن و قرار گذاشته بودن به خواستگاری خواهرم بیان و قرار گذاشته بودن بیان اما بدون حتی یه زنگ زدن که عذرخواهی کنن نیومدن 

جدا از خرجی که کردیم یه روز از وقت خواهرم و استرسی که گرفته چی

حالا پسره یه دیپلمه و شغلش گچکار خیلی اعتماد به نفس داشتن که میخواستن بیان خواستگاری خواهرم که دانشجوی پزشکیه

من به مامانم گفتم که باید همون توی تلفن ردشون میکردی ولی مامانم چون اونا آشنا بوده خواسته احترام بذاره و محترمانه رفتار کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته که شغل دلیل بر شخصیت نیست و پزشک برتری بر گچکار یا هر کس دیگه نداره ولی رفتار قطعا مهمه و رفتارشون غیرقابل قبول بوده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

رفتار شما بیشتر عجیب بوده واقعیت

کسی که توی لول دختر شما نیست

چرا باید محض احترام راه بدین خونه؟👀

پدر من چندنا بچه عروس و داماد کرده

عروسا و دامادا تنها کسانی هستن که رفتیم خواستگاری و راه دادیم خونه.

میگفت خونه من ویترین نیست هرکسی بتونه بیاد توش

خونه مردمم همینه

با اینکه حیلی خواسنگار داشتم که بعد مثلا چندین سال اقوام گفتن فلانیم رفت پیش بابات 

همه همون مرحله هعی اولیه رد شدن

💕

برای دانشجوی پزشکی خواستگار گچکار راه دادین؟نمیتونم باور کنم،چجور ب خودشون اجازه دادن بخان بیان؟گمون ...

منم همین فکر رو کردم

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
البته که شغل دلیل بر شخصیت نیست و پزشک برتری بر گچکار یا هر کس دیگه نداره ولی رفتار قطعا مهمه و رفتا ...

پزشک برتری داره ب گچکار،ادای روشن فکری درنیارین،زن و شوهر باید از نظر درامد و طبقه ی اجتماعی و تحصیلات هم کفو باشن،نه یکی ۴ کلاس سواد و گچکار یکی پزشک