2777
2789
شوهرم شیفت شبه🥲🥲🥲منم از صبح آشپرخونه شستم خسته ام تمام وسیلای روی اپن گذاشتم وسیلا آشپزخانه توی س ...

ولش کن اگه اومد بگو نمیدونستم میای اینجا چرا بهم نگفتی

بعدم یه چیز حاضری بذار 

از نت همون درست میکنم و هی بالا سر غذا وایمیستم هی تست میکنم خرابش میکنم😂 از اول استعداد نداشتم&nbs ...

آفرین اوکی میشه 😁👌🏻

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خیلی کوشولوعم آخه🥺 تو خونمون ی لیوانم نشسته بودم هیچیییییی بلد نبودم الان واقعا جای شکر داره وض ...

اخی عزیزم من چون شکمو هم از مجردین غذا می‌خوام الآنم دستپختم بد نیست

ولش کن اگه اومد بگو نمیدونستم میای اینجا چرا بهم نگفتی بعدم یه چیز حاضری بذار 

آره همینکار میکنم چون واقعنم به من نگفته کسی که میخواد بره خونه یکی دیگه زنگ میزنه شاید اصلا من امشب ی جایی دعوت باشم منم میشم زن پسر خاله اش ی آدم غریب خواهرت که نیستم یهویی میخوای بیای🥴

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آره واقعا چجوری مردم روشون میشه سر زده بیان خب

خیلی رو دارن واقعا شاید اصلا من هیچی توی خونه ام نباشه زودتر بگو برم از یکی قرض کنم😑جالبیش اینجاس که مادرشوهرم همه رو بی خبر میفرسته خونه ما بدون اینکه خودش یا مهمونا زنگ بزنن همیشه ام هرجا رفته بدم رو گفته😐

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من مادرشوهرش فوت شده اصلا ندیدمش نمی‌دونم اگه بود ینی منم اینجور میشدم؟

بستگی به آدمش داره ولی خدای بالاسر میدونه که من هیچی برای مادرشوهرم کم نزاشتم همیشه هرچی گفت من احترامش رو نگه داشتم ولی اون همیشه هرجا نشست برعکسش رو گفت غیبتم رو کرد حواله اش رو دادم به خدا