2777
2789
کلی کار دارم از صبح خونه تکونی میکردم خیلی خسته ام منتظر بودم شوهرم بره بقیه کارام کنم یکمم درس بخون ...

مواد کتلت اماده کن ولی تخم مرغ نزن اگه اومد 

تخم مرغ بزن سرخش کن 

اگه نیومد بذار فریزر برا فردا ناهارت

برنجم خیس کن اگه نیومد نمک بزن بذار تو یخچال تا فردا ظهر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب درست کن نهایتش میذاری برا ناهار فردات اگه نیومد

میدونی آخه اونیم که داره میاد شماره منو داره بعد به منم کسی چیزی نگفته فقط مادرشوهرم به شوهرم گفته فلانی داره میاد کرمان شما جای من بودی چیکار میکردی

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من مجرد بودم اوج آشپزیم سیب زمینی سرخ کردن بود الان چهار پنج ماهه اومدیم خونه خودمون همیشه آشپزی ک م ...

عزیزم هر چی میخوای دستور ساده و خوشمزه شو از نت بگیر و بعد با دقت درس کن مثلا همون دم کردن برنج بعد کم کم حرفه ای میشی فقط باید وقت بزاری 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
میدونی آخه اونیم که داره میاد شماره منو داره بعد به منم کسی چیزی نگفته فقط مادرشوهرم به شوهرم گفته ف ...

هیچی دیگه بیخیال میشدم اگه میومد به شوهرم میگفتم دخترخالته بپر کباب بگیر

هیچی دیگه بیخیال میشدم اگه میومد به شوهرم میگفتم دخترخالته بپر کباب بگیر

شوهرم شیفت شبه🥲🥲🥲منم از صبح آشپرخونه شستم خسته ام تمام وسیلای روی اپن گذاشتم وسیلا آشپزخانه توی سالنه خیلی خونه بهم ریختس اینم شده برام شر که نمیدونم میاد خبرش یا نه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
عزیزم هر چی میخوای دستور ساده و خوشمزه شو از نت بگیر و بعد با دقت درس کن مثلا همون دم کردن برنج بعد ...

از نت همون درست میکنم و هی بالا سر غذا وایمیستم هی تست میکنم خرابش میکنم😂 از اول استعداد نداشتم 

البته الان برادر شوهرم اومد براش کشیدم میگف خیلی خوشمزست😎

راستی اسی فکر کردی غذا چی بزاری؟

نمیدونم والا میخوام یه چیز راحت بپزم خونه تکونی کردم‌خستم برا ناهار فردا هم باید ببریم سرکار

شاید عدس پلو پاشم بذارم ولی اصلا دوستش ندارم