2777
2789
شکم گرسنه این حرفا حالیش نیست راننده تاکسی قسم میخورد واسه یه دونه ساندویچ زنه التماسم میکرد هرکار ...

واقعا همینه.... دیروز ب همسرم میگفتم گرونی امار هرزگیو میبره بالا چون فکر نمیکنم خانمی الکی تو این خط بیفته فقط بخاطر تامین نشدن از لحاظ مالیه هیچ زنی دوست نداره دستمال کثیف مردای کثیف بشه... البته بحث اونایی ک مشکل روانی دارن جداست

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر کم من فکر کردم خودم کمترینم، من ۴۴ روز بعد از عروسی

😅

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

منم واس اعتیادو خیانت زیاد طلاق گرفم

سلام گلم 

بچه داشتی؟؟‌

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
اره ولی سخته ادم باید پای نداری شوهرش وایسه توو بدترین شرایط کنارش باشه ولی خیانت نه .ادم چندشش میشه ...

مرد سالم وجود نداره.مطمعنه بعداز اون ادم خوب میاد سراغش ن والا.کنکاش نکنید فقط.نبینید

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
شکم گرسنه این حرفا حالیش نیست راننده تاکسی قسم میخورد واسه یه دونه ساندویچ زنه التماسم میکرد هرکار ...

خب همه برای شکم اینکارو نمیکنن بعضیا ذاتشون خراب شده

اون گشنه هم آخرین و بدترین گزینه رو انتخاب کرده

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
چقدر این صحنه لذت بخشه؟ 😌 با لگد پرتش میکردی بیرون

خیلی لذت بخشه خیلیاااااا خیلی

بابامو دایم پرتش کردن بیرون

فک کن از تهران پا شده بود امده بود سر صبح ی اشکی میریخت

میگف ی فرصت  بده گفتم هزار بار بت فرصت دادم حتی بعد طلاق

هزار بارم فرصت اخر بهت دادم ولی همه شونو ریدی

برو گمشو فقط 

بعدش رف قرص خورد داشت خودشو میکشت

خانوادش پا شدن امدن شهرستان بیمارستان بووو کلی داستان پیش امد ک من جیگرم حال امدش

اسکل فک کرد 

صب میکنم خیانتاش هر‌وق تموم شد برگرده😏😏

بشین زندگیتو بکن.پیگیر نشو مرد بدون خیانت وجود نداره.میخای بعدش افسرده شی تاپیک بزنی بگی دارم دق میک ...

حتما تجربه ش نکردی ک اینقدر روشنفکری؟؟؟؟

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

خوب دیگه مسئله همینه راحت طلب شدن وگرنه میتونست بره نرده های ساختمونا رو دستمال بکشه پول دربیاره مثل خیلی از زنهایی که با شرافت کار میکنن و بچه بزرگ میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

[QUOTE=277560162]مرد سالم وجود نداره.مطمعنه بعداز اون ادم خوب میاد سراغش ن والا.کنکاش نکنید فقط.نبینید[/QUOTEاینجوری ها هم نیست عزیزم همسر من والله ک سالمه خودم ب سرش ب تعهدش قسم میخورم

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

به دختره گفتم فلان بهمان.... چرا زندگیمون خراب کردی 

برگشت گفت کفش میخواستم شلوار مانتو کیف... گفتم دستت چلاقه یا پات فلج برو کار کن بخر

گفت کار مال تراکتوره 😐

بی همه چیز هرزگیو ترجیح میداد