2777
2789
من ۱۲روز بعد از ازدواج طلاق گرفتم

چقدر کم من فکر کردم خودم کمترینم، من ۴۴ روز بعد از عروسی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بچه سخته اون بچه تباه میشه نمی‌دونم وی بگم 

گلم بچه ها توی محیط دعوای زندگی بیشتر اذیت میشن خصوصا که ایشون میگن بچه ها بزرگن یعنی متوجه میشن و این از لحاظ روحی خوب نیست

عوضی خیلی بهم خیانت میکرد من اردیبهشت ازش طلاق گرفتم

ابان ماه ازدواج کردم

اینقد کونش سوخت امده بود ت حیاطمون مول ابر بهار اشک میریخت خودشو ب خاکا میمالوند ولی دیگ فایده ای نداشت

من مقصر رو هم جنسای خودمون میدونم  الان کی زندگی این خانومو به هم زده یک مونث اگه ما مونث ها ...

شکم گرسنه این حرفا حالیش نیست

راننده تاکسی قسم میخورد واسه یه دونه ساندویچ زنه التماسم میکرد

هرکاری خواستی بکن فقط غذا بخر برام

درسته خیلیها با شرافت زندگی میکنن اما یه عده ...

من کلا تجویز طلاق نمیدم.الان پول اصافه کسی نداره خرج ج..کنه.اره بخاطر خیلی چیزا تحمل کردم میکنم

اره ولی سخته ادم باید پای نداری شوهرش وایسه توو بدترین شرایط کنارش باشه ولی خیانت نه .ادم چندشش میشه.مگه چن بار ب دنیا اومدیم بشینیم ک‌بگیم وای الان پیش اونه نازشو میکشه واس اون خرج میکنه اینا شوخی نیستن 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
شکم گرسنه این حرفا حالیش نیست راننده تاکسی قسم میخورد واسه یه دونه ساندویچ زنه التماسم میکرد هرکار ...

اااااه تف ب این م.ملکت ک بخاطر ی لقمه نون ی سریا چکار میکنن

لعنت ب گرونی ب بی پولی ب بی کاری اه

خطانتش در چ حد بوده همین یکبار خیانت کرده پشتوانه مالی داری خانوادت حمایتت میکنن تکلیف بچت چی میش ...

دفعه دومه به ظاهر در حد تلفن و دیدار بوده 

ولی حالم ازش بهم میخوره

خانواده ام حرفی ندارن

بچه هام دخترم 14 پسرم 10

من مقصر رو هم جنسای خودمون میدونم  الان کی زندگی این خانومو به هم زده یک مونث اگه ما مونث ها ...

موافقم خدا لعنت کنه همچین زن هایی رو و همچنین مردهایی که متعهد نیستن چون بالاخره این انتخاب خودشونه 

واقعا حرفتون لایک داشت 

اسلامم واسه همین حجاب و رعایت محرم نامحرم رو تاکید میکنه.واسه همینه عاشقش شدم .وقتی ۱۰۰ درصد زنای جامعه مراقب حجاب رفتار ،گفتار و..باشن مردای کفتار صفت جرات نمیکنن به زنی نزدیک شن .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
پس تو این ۱۲ روز بین عقد و طلاق متوجه این موضوع شدین؟؟؟ خب چرا از اول با همون ازدواج نکرد و شما رو ...

بله توی همون ۱۲ روز متوجه شدم 

خودش ادای عاشقارو درمیوورد من بیماری قلبی شدید داشتم از ۱۹سالگی دنبالم بود بارها اومدن و رفتن قبول نکردم خودش و خانوادش گفتن با بیماریم مشکلی ندارن 

خودمم متوجه رفتاراش نشدم حالمم جوری بد شد که باورتون نمیشه بخاطر قلبم کما رفتم هوشیاریم ۳ بود😅

نه عزیزم مهریه نگرفتم مهریه‌ام خیلی خیلی سنگین بود هیچ‌جوره نمیتونست بده به زور تونستم خودمو راحت کنم..

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼