2777
2789
عنوان

سیسمونی بچمو دادم پرورشگاه 🖤🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 72 پست
قربانت 🦋 دختر هست 14 سالشه اونم روانی شده خودشو مقصر مرگ. آبجیش میدونه 

وا ین وخدا اصلا سرزنشش نکنینا الان اون بیشتر ازهمه توفشاره سعی کن هم خودت هم دختر گلت برین پیش روانشناس

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل ناباروری دارم همین فرشته رو هم خدا بهم به هزار مکافات داد آی وی اف آی یو آی رفتم تهران هزار جا ...

همسایه ما هم کاشت کرده بود

هر راهی بگی امتحان کرده بود

جواب نگرفته بود ۱۴ سال از ازدواجشون گذشته بود 

همچان دکتر میرفت و خبری نبود تا اینکه برای بار چندم تصمیم گرفت کاشت کنه همون ماهی که قرار بود وقتی پریود شد بره برا امپول زدن پریود نشد فکر می‌کرد از استرس هست عقب انداخته بهش گفتم باور کن حامله هستی 

میگفت من این همه تلاش کردم کاشت کردن راهی نیست نرفته باشم نشده الان الکی الکی باردار بشم امکان نداره 

ب اسرار من بی بی زد و مثبت شد نمیدونم چرا ب دل من شده بود بارداره و اسرار میکردم بی بی چک بزنه 

الان هم دو تا بچه داره خدا رو شکر ان شاالله ب زودی زود دامن شما و همچنین خواهر خودم سبز بشه و خبر شادی رو برامون بیارید

ن عزیزم شیر برگشت به ریه‌هاش 🖤

عزیزم‌دختر منم همین جوری شد فقط خدا برش گردوند بهم ،دختر منم یه ماه زودتر ازموعد به دنیااومد همین پره ترم بودنشون باعث میشه ضعیف تر عمل کنن🥺 چطورشد نتونستین برسونین به جایی یا زنگ بزنین اورژانس؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
ببخشید عذر میخوام وقتی شرایط مالیتون خوب نیست چرایه موجودبیگناه روبدنیا میارین که همه ش بایدسختی بکش ...

عزیزم شرایط مالیم جوری نیست ک نتونم از خرج بچم برنیام

ولی این ماه متاسفانه چک زیاد داریم 

وگرنه هرادم عاقلی شرایط زندگیشو بهتر میدونه

ن الهی شکر الهی شکر وضعیت مالی شوهرم. جوری هست ک بچم سختی نکشه عزیزم 

فدات.....  شیر برگشت توی ریه اش خفه شد 💔💔

قربونت برم 

ایشالله خیلی زود جاش سبز شه برات ی بچه شیطون زیبا ک روزی هزار بار بابت وجودش. شکر گذار باشی 

هيچوقت ما از حکمت خدا خبر نداریم 

نمیدونیم. حکمت خیلی از کارا چیه

تو تاپیکهای قبلیت که گفتی دخترت ۱۴ سالشه؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مشکل ناباروری دارم همین فرشته رو هم خدا بهم به هزار مکافات داد آی وی اف آی یو آی رفتم تهران هزار جا ...

اميدت ب خدا باشه

نذر امام رضا كن ان شاء الله ك كمكت ميكنه

رضاي منم تو نااميدي امام رضا بهم داد

اميدت ب خدا باشه نذر امام رضا كن ان شاء الله ك كمكت ميكنه رضاي منم تو نااميدي امام رضا بهم داد

نذر کردم برا همین فرشته 

۴ میلیون دادم صندوق نذورات برا سلامتی بچم 🖤

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
بهم بچه نمیدن چون یه دختر بزرگ دارم در صورت نداشتن هیچ بچه ای بهت بچه میدن 

عزیزم می‌دونم تاپیک مال چند ماه پیش .... امیدوارم دلت آروم شده باشه. خیلی سخته ولی بچه نوزاد نمیدن به شما دو سه ساله میدن اگر اینکار رو دوست داری بهش فکر کن