2777
2789
عنوان

سیسمونی بچمو دادم پرورشگاه 🖤🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 72 پست
نمیدونم دیگه امیدی ندارم  چون بچه برام نمیمونه دکترم گفت تا اعضای بدنش کامل شد باید سزارین بشی ...

الهی فداتشم خدا به دلت آرامش بده    بچه بزرگتر نگهداره برات   اون‌یکی دختره یا پسر؟؟ چند سالشه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
نمیشه که..باید نازا باشن ۱ سوم اموال و کلی چیزای دیگه .الکی نیست گلم❤️

من میتونستم بیارم شرایطشو داشتم 😕 اما چون دختر بزرگ داشتم نزاشتن بهم نمیدادن 💔

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل ناباروری دارم همین فرشته رو هم خدا بهم به هزار مکافات داد آی وی اف آی یو آی رفتم تهران هزار جا ...

ان شاءالله خدا بهتون آرامش بده

نا امید نباش

خدا بخواد طبیعی و بدون دردسر بهتون میبخشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
ن عزیزم شیر برگشت به ریه‌هاش 🖤

هیچ حرفی نمیتونه ارومت کنه خیلی متاسفم...قسمتش نبود اسمونی بود...خداروشکر ک بچه داری و امیدت بخدا باشه برای خدا نشد نداره بازم حامله میشی❤

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

الهی بگردم عزیزم حق داریی ولی خوبه هنوز وابسته ش نشده بودی ندیدی اگه برزگش میکردی اتفاقی می افتاد   خیلی سخت تر بود ، چرا نمی تونی ب دوباره بچه  دار بشی میشه قطعا دکترا که از پیش خدا نیومدن

ادم تو کار و حکمت خدا می مونه ، خدا به بعضی ها بچه میده که اصلا قدر بچه هاشونو نمیدونن یا بچه هاشون تحقیر میکنند  بعد اونایی که عاشق بچه ان خدا  بچه نمیده هعی خدا

الهی فداتشم خدا به دلت آرامش بده    بچه بزرگتر نگهداره برات   اون‌یکی دختره یا پ ...

قربانت 🦋

دختر هست 14 سالشه اونم روانی شده خودشو مقصر مرگ. آبجیش میدونه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
مشکل ناباروری دارم همین فرشته رو هم خدا بهم به هزار مکافات داد آی وی اف آی یو آی رفتم تهران هزار جا ...

دختر منم ۷ماهگی بدنیا اومد.‌۱هفته زنده موند...درکت میکنم🌷

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام عزیزم  قربون دلت برم ایشالله خیلی زود جاش سبز میشه  مشکل بچه چی بود عزیزم منم دوتا ...

ببخشید عذر میخوام وقتی شرایط مالیتون خوب نیست چرایه موجودبیگناه روبدنیا میارین که همه ش بایدسختی بکشه و حسرت بخوره.تواین شرایط اقتصادی خراب احتمالا وضعیت مالی هممون روزبروز هم خرابتر خواهدشد.قصد جسارت ندارم.

الهی بگردم عزیزم حق داریی ولی خوبه هنوز وابسته ش نشده بودی ندیدی اگه برزگش میکردی اتفاقی می اف ...

اره 💔

مشکل ناباروری دارم بچه اولم که دنیا اومد بعد دچار مشکلات رحم شدم و نازا شدم تخمدان فریز داشتم آی وی اف آی یو آی،،، بعد حامله شدم هر روز امپول ضد سقط من بدبختم خیلی بدبختم🖤 خدا منو لایق اون بچه ندونست 

سلام عزیزم  قربون دلت برم ایشالله خیلی زود جاش سبز میشه  مشکل بچه چی بود عزیزم منم دوتا ...

فدات..... 

شیر برگشت توی ریه اش خفه شد 💔💔

چرا مقصر میدونه🥺

چون دخترم خوابونده بودش روی کمر و عامل برگشت شیر شد 😔

بابا بچه داری دیگه ای بابا 

عزیزم درکم کنید واقعا داغ سخته 🖤 چه 10 تا باشن چه یکی