2777
2789
عنوان

سیسمونی بچمو دادم پرورشگاه 🖤🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 72 پست

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم

من جای شما نیستم بتونم درکت کنم ولی فکرشم خیلی بده 

ای کاش یک بچه از پرورشگاه برمیداشتی اگ واقعا دیگ نمیتونی مادربشی گلم الهی دورت بکردم خیلیسخته خدابهت صبربده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیتونی بارداربشی؟

مشکل ناباروری دارم همین فرشته رو هم خدا بهم به هزار مکافات داد آی وی اف آی یو آی رفتم تهران هزار جا رفتم اینم بچمو تو ٧ ماهگی دنیا آوردن چون احتمال سقط داشت 

الانم دکترم دیگه ازم قطع امید کرده 💔

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
کاش از همونجا مهر یه بچه بدلت میفتاد میاوردیش به جای اون 

نمیشه که..باید نازا باشن ۱ سوم اموال و کلی چیزای دیگه

.الکی نیست گلم❤️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کاش از همونجا مهر یه بچه بدلت میفتاد میاوردیش به جای اون 

بهم نمیدن چون بچه بزرگ دارم 🖤

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
مشکل ناباروری دارم همین فرشته رو هم خدا بهم به هزار مکافات داد آی وی اف آی یو آی رفتم تهران هزار جا ...

عزیزم🥺

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نمیشه که..باید نازا باشن ۱ سوم اموال و کلی چیزای دیگه .الکی نیست گلم❤️

ایشونم مشکل داشتن با دارو و اینا باردار شدن دیگ ..

خاله منم میخواست بیاره که اقدام نهایی شوهر خالم فوت کرد و نشد 

فقط باید تضمین بدین مراقبش هستین و یه چیزی به نامش کنین 

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
خب چرا سیسمونی رو دادی پرورشگاه ؟! بچه رو از پرورشگاه میاوردی

بهم بچه نمیدن چون یه دختر بزرگ دارم در صورت نداشتن هیچ بچه ای بهت بچه میدن 

سلام عزیزم 

قربون دلت برم ایشالله خیلی زود جاش سبز میشه 

مشکل بچه چی بود عزیزم

منم دوتا سقط جنین داشتم الانم باردارم با کلی شرایط سخت هم روحی هم. مالی هم جسمی ناشکری خدا نشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792