2777
2789

این دخترخاله همسرم خیلی رومخ منه.توجشن نامزدیم که اومدچسبیده به شوهرم میرقصید ودستشومیگرفت میکشیدباهاش همراهی کنه وهی جلوش فازمیداد.بعدشم اومدبمن گفتم مراقب(....)من باشه خیلی گله بهش برس خم به ابروش نیاد.گفتم اون هشت سال بزرگتره اون بایدبمن برسه.بازگفت نه عزیزمنه تکه نبینم اب تودلش تکون بخوره.به شوهرم گفتم خوشم نمیادازرفتارش اونم جلوفامیلم.میگه اون دوتابچه داره حس خواهری داره. مادرشم میگه واااا منظوری نداره گناه نیست.اخه من قبول ندارم ایناکه خونوادشون مذهبیه ونمازشونومیکوبن توسرم که مثلا خیلی باخدان نمیدونن خودخداگفته جزمحارم بقیه نامحرمن ونبایددست همولمس کنن؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

اینم گذشت حالابه گوشش رسیده بودودیدحساسم بدترمیکردهی پیش شوهرم مینشست بین من واون وهی باش میخندیدشوخی میکردومیگفت قدرتوخانومت بایدبدونه توازهمون اول اقابودی .یمدت سراین قضیه کمتررفت وامدکردیم باخالش وکروناشد پیامکاش شروع شدوهی استوریاشوهرموریپلای میکردمن زدم بلاکش کردم  ازواتساپ شوهرم  بعدکه بچم دنیااومدبازشوهرم گفت بریم سربزنیم خالم پسراش اینجوری شدن دلم میسوزه رفتیم نیم ساعت گذشت بازدخترخالش خودشورسوندگفت خواستم نیام هاکارداشتم ولی گفتم خیلی وقته عزیزموندیدم بیام ببینمش حالشوبپرسم .بعدبرابچمون گفت عین خودته خداروشکر🙄فقط دماغش به خوشگلی دماغ تونیست.منم هیچی نگفتم بازگفت فقط بتورفته.گفتم وسفیدوبوربودنش به مادرش  گفت عمشم بوره لابدبه اون رفته.بعدسرسفره یه چاقویاقاشق داددست بچم که اون موقع دوماهش بودازش گرفتم کشیدم بش برخوردرفت به همه گفت اخلاقم بده بااینکه گفتم ازشماکه دوتابچه بزرگ کردیدبعیده کارتون خطرناک بودحالااتیشش تندترشده دیگه زنگ میزنه باشوهرم احوال پرسی میکنه داعم درضمن همسن شوهرمه وشوهرش دست بزن واعتیادداره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن حساس نباش شایدم مثل خواهر و برادر باهم صمیمی ان شایدم از بچگی باهم بزرگ شدن 

هرچی باشه رفتارش بنظرم درست نیست بازاونم ازخواهرشوهربازی دست کم نداره

به همسرت بگو دوست نداری باهاش صمیمی بشه . اون چراغ سبز میبینه که میاد جلو 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

تو ازدواجتون معرف بوده؟

نه دخترداییشوکلامیخواستن براش خودشوهرم منومیبینه عاشقم میشه