2777
2789
عنوان

به لطف پسرم تاظهرمیخوابم

606 بازدید | 40 پست

شیفت شب بیداری داره انگار🤕ازنوزادی همش بیداربودتاچهارصبح بیداره فکرکنم ساعتش باساعت امریکاتنظیمه😂نامبرده ۱۹ماهشه دیگه کی درست بشه خداداندمنم عادت کردم.اوایل که نمیخوابیدزیادالان حداقل دیگه میخوابه راحت ولی از۴صبح کیاعین منن الان بابچه بازی میکنن🤪

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

دو تا پسر بزرگم زود خوابیدن 

کوچیکه همین نیم ساعت پیش خوابید

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک کلا شبا تا صبح بیدارم ،،ارزومه یه شب راحت خوابم ببره وروز سرحال پاشم کارامو کنم 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻

من، پسرم پنج سالشه از نوزادی تا الان همین اش و همین کاسس، خیلی تلاش می‌کنم تنظیم نمیشه، بدن منم خراب شده بس که شب تا صب بیدارم و تا لنگ ظهر خاب، حال حوصله و انرژی هیچکاری رو ندارم هیچوقت به کارای روزمرم نمیرسم و همیشه خونم داغونه و کارام میمونه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ازبندگان برگزیده که میگن شمایید

ساعت خواب و بیداریش متفاوته😅

یه شب دو و نیم میخوابه، یه شب سه و نیم، یه شب چهار

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
برای رشدش به خصوص قدش اصلا خوب نیست سعی کن روز مشغولش کنی ببری بیرون نزاری بخوابه بچه های من عادت دا ...

ما خونمون هشت شب خاموشی بود کل بچگی و نوجوونیم قدمم کوتاهه🤣🤣🤣🤣

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋