2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نواربهداشتی واسه خودت،لباس زیر،چنددست لباس واسه نوزادت،پوشک،شیشه شیر،حوله واسه خشک کردن پاهاش،پودربچه،دستکش نوزاد،جوراب،....

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
پوشک  دستمال مرطوب  لباس برای نوزاد  کلاه  پتو  تشک تعویض  برای ...

سلام من به مامان قشنگه بهار.حالت چطوره عزیزجان؟

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
نواربهداشتی واسه خودت،لباس زیر،چنددست لباس واسه نوزادت،پوشک،شیشه شیر،حوله واسه خشک کردن پاهاش،پودربچ ...

مرسی گلم 

کلا چن روز اونجا میمونم طبیعی هستم

و خدایی که بشدت کافیست

نه زود که نیست باید ببندی،برای نی نی پوشک سایز یک،دستمال مرطوب دو دست لباس و کلاه و پتو دورپیچ،برای خودت پوشک ازون بزرگا،چندتا ش و ر ت اگه اهل آرایشی لوازم آرایش و لباسای خوشگل که ازون ور برگردی و کریر نوزاد مدارک پزشکیت و مدارک شناسایی خودت و همسرت ان شالله به سلامتی زایمان کنی 

این نیز بگذرد  
چیا بزارم گلی

پوشک براخودت مای بیبی برا نی نی،لباس شیشه شیر وتشک تعویض برانی نی ولباس زیرچندتابراخودت،شون،اینه کوچیکپمادپای بچه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
مرسی گلم  کلا چن روز اونجا میمونم طبیعی هستم

خواهش میکنم عزیز.منم طبیعی بودم امشب که زایمان کردم فردا ظهر مرخص میشدم ولی چون همسرم نبود امضاکنه فرداشبش مرخص شدم