respina1374 مدیر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1339 عنوان کیف زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 62 پست بارداری اولمه چیا باید بزارم فعلا هفته 35م زوده برا بستن؟ گلا راهنماییم کنید چیا لازمه و خدایی که بشدت کافیست 1401/12/12 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooyaietalkh عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2388 سلام قشنگمم😍 خوبم شکر تو چطوری؟ خداروشکرکه خوبی جیگر.منم میگذرونم.راستش این روزا بخاطر مردم خیلی دلم میگیره دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
respina1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1339 فدات همینا یادم بود😘 شیشه شیر و شیرخشک هم یادت نره چشم حتما شیر خشک هر مارکی باشه؟ و خدایی که بشدت کافیست
مهستی۲۵ عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 1825 نواربهداشتی واسه خودت،لباس زیر،چنددست لباس واسه نوزادت،پوشک،شیشه شیر،حوله واسه خشک کردن پاهاش،پودربچ ... عزیزم پودر بچه خیلی وقته منسوخ شده چون میگن برای ریه بچه خیلی ضرر داره این نیز بگذرد
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56333 خداروشکرکه خوبی جیگر.منم میگذرونم.راستش این روزا بخاطر مردم خیلی دلم میگیره 😔منم هم نمیدونم دلم برای چی بگیره
respina1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1339 نه زود که نیست باید ببندی،برای نی نی پوشک سایز یک،دستمال مرطوب دو دست لباس و کلاه و پتو دورپیچ،برای ... مررسی فدات 😘😘♥️♥️ و خدایی که بشدت کافیست
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12902 چیا بزارم گلی سلام عزیزمایشالا به سلامتییه بلوز استین بلند،یه استین حلقه ای و یه شلوار با کلاه این میشه لباس نوزادت.برای خودتم از این نوار بهداشتی درازا باید بگیریبرای من که دیگه هیچی استفاده نشد الکی برده بودم.یه سری مواد خوراکی هم هست که اونا جدان گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
rooyaietalkh عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2388 عزیزم پودر بچه خیلی وقته منسوخ شده چون میگن برای ریه بچه خیلی ضرر داره نه جیگر منسوخ نشده .من پوست بچم حساس بود هرچیزی نمیشد بهش زد ولی پودربچه بهش میساخت دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
respina1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1339 پوشک براخودت مای بیبی برا نی نی،لباس شیشه شیر وتشک تعویض برانی نی ولباس زیرچندتابراخودت،شون،اینه کوچ ... مرسی عزیزدل و خدایی که بشدت کافیست
دخترمممممممم عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 1520 چشم حتما شیر خشک هر مارکی باشه؟ عزیزم مگه شیر خودتو نمیخوای بهش بدی
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12902 سلام عزیزم ایشالا به سلامتی یه بلوز استین بلند،یه استین حلقه ای و یه شلوار با کلاه این نیشه لباس ن ... پوشک و دور پیچم هست یادم رفت گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
respina1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1339 خواهش میکنم عزیز.منم طبیعی بودم امشب که زایمان کردم فردا ظهر مرخص میشدم ولی چون همسرم نبود امضاکنه ف ... عزیزم بسلامتی زایمانتت چطور بود گلم سخته طبیعی؟ و خدایی که بشدت کافیست
rooyaietalkh عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2388 😔منم هم نمیدونم دلم برای چی بگیره عزیزدلم.بمیرم واسه دلت.انشالله که تموم شادیای دنیا مهمون دائمی دلت بشه دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
respina1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 1339 سلام عزیزم ایشالا به سلامتی یه بلوز استین بلند،یه استین حلقه ای و یه شلوار با کلاه این نیشه لباس ن ... سلام فداتشم مرسی گلم خوراکی چی باید بزارم و خدایی که بشدت کافیست
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56333 عزیزدلم.بمیرم واسه دلت.انشالله که تموم شادیای دنیا مهمون دائمی دلت بشه مرسی عزیزم امیدوارم دل تک تکمون شاد بشه🌷