2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 121 پست
بگو ولی تو برای من انداره هیچکس هم ارزشی نداری ....  گلم شخصیت خودتو بخاطره اشتباهش نیار پایین ...

خودش میدونه کیا دنبالم

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
دفعه دومه من میفهمم حالا چندبارشو نفهمیدم خدا میدونه.بخدا دختررو امروز دیدم ۱۰پله از من پایین تر بود

طلاق نگیر ، ببین اگر تمام اینها رو بزاری کفه ترازو مطمین باش به این نتیجه میرسی طلاق نگیری بهتره ، با شوهرت برو مشاوره ، باهاش رو راست صحبت کن ، منم مثل شما بودم ، میخواستم جداشم اما فرصت دادم مشاوره رفتم ، کلی باهاش درد و  دل کردم ، بنظرم خیلی تاثیر داشت ، به خاطر بچع ات جدا نشو ، بعد از جدایی هیچ خبری نیست ، اخرشم پشیمون میشی

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انسان جایز الخطاست چشم پوشی کن و بهش سخت بگیر

سخت بگیرم؟دیگ پشمم نیس

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
ای خدااا چقد زندگیا فرق داره...من بخاطر اینکه شوهرم دنبال کار نمیره حرص میخورم

نه افراط نه تفریط ..افراط هم که مرد زندگیش بشه شغلش وقت سر خاروندن نداشته باشه و هر شب با لباس محل کارش،بدون اینکه این همه زیبایی زنش و ادکلان و لباس خواب زنش رو ببینه با لباس محل کار روی مبل بخوابه هم خوب نیس

ارتباط خانواده با آدم مثل قبل نیس ..آدم اون ابهت متاهلی یا حتی مجردی رو نداره ...هر جا میگی طلاق گرف ...

دقیقا .این موضوع برای من اتفاق افتاده.با وجود اینکه آقا هستم.احساس میکنم خردشدم

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
دقیقا .این موضوع برای من اتفاق افتاده.با وجود اینکه آقا هستم.احساس میکنم خردشدم

چرا هم جنسات اینجورین واقعا

نه افراط نه تفریط ..افراط هم که مرد زندگیش بشه شغلش وقت سر خاروندن نداشته باشه و هر شب با لباس محل ک ...

این عن اقا دقیقا همینجوریه بعد نمیدونم چجوری با این سروشکل دنبال دخترام میره کثافت 

منم قبول دارم حتی بنظرم شوهر آدم آدم رو کتک بزنه بهتر از خیانته..خیانت تمام سلول سلول بدن آدم درد می ...

نه اصلا اینطور نیست.. من دارم جدا میشم بخاطر دست بزن و کتک های بی امانش! اصلا اینطور نیست خیانت بده کتک زدن بدتره 

کسی که دست بزن داره نمیدونی یک دقیقه بعد زنده هستی یا مرده 

واقعا همینطوره ها..

شوهر من میزد تو سرم با مشت یا با لگد!! مگه سر چقدر تاب داره مگه چقدر جون داره؟ 

در کل کتک زدن بدترین خصلت یه مرده حتی از خساست و خیانت هم بدتره

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

چرا هم جنسات اینجورین واقعا

متوجه سوالتون نشدم.عرض کردم بعد جدا شدن نگاه ها تغییر میکنه یه آدم مستقل یهو بعد طلاق زندگیش عوض میشه.دیگران درک نمیکنن 

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
متوجه سوالتون نشدم.عرض کردم بعد جدا شدن نگاه ها تغییر میکنه یه آدم مستقل یهو بعد طلاق زندگیش عوض میش ...

گفتم چرا مردا انقد بی لیاقتن

نه اصلا اینطور نیست.. من دارم جدا میشم بخاطر دست بزن و کتک های بی امانش! اصلا اینطور نیست خیانت بده ...

وحشی روانی

وحشی روانی

خیلی مریض بود 

وحشی 

رفتم شکایت کردم ازش رفت دادخواست طلاق داد میگه تو دیگه زن زندگی نیستی رفتی ازم شکایت کردی!!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

گفتم چرا مردا انقد بی لیاقتن

این درمورد همه صدق نمیکنه.مرد خوب زیاد هست.بد بودن من دلیل بر بد بودن همه مردها نیست.وهمینطور خانومها

این درمورد همه صدق نمیکنه.مرد خوب زیاد هست.بد بودن من دلیل بر بد بودن همه مردها نیست.وهمینطور خانومه ...

اکثرا مردا بدن حالا شما بگو نه.زن خوب خیلی بیشتره