2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 121 پست
من شوهرم خیانت نمیکنه ولی خیلی اذیتم می‌کنه 

خخداروشکر کن هیچی مث خیانت نیست.

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
امروز برای بار دوم مچشو گرفتم.در حد شماره دادن و پیامک ولی دخترا فهمیدن متاهله دیگه پا ندادن وگرن خب ...

خوب عزیزم تازه فهمیدی..بذار کمی خشمت کم بشه.بذار آتشت بخوابه.بذار کمی پذیرش برات ایجاد بشه..صحبت کن ببین دنبال چیه؟بعضی ها گاهی دنبال یه هیجان هستن(نمیگم درسته ولی میخوان بفهمن هنوز جذابند یا نه ...

نه اینکه شما رو دوست نداشته باشه اصلا اینطور نبس )با هم صحبت کنیم بذارید مشاوره برید تا شادی و تنوع بیشتر ایجاد کنی تو زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه دومه من میفهمم حالا چندبارشو نفهمیدم خدا میدونه.بخدا دختررو امروز دیدم ۱۰پله از من پایین تر بود

در چه حد بوده خیانتش ؟؟؟

هرچند که خیانت هیچ حد و حدودی ندارع اما چون بچه داری این سوالو پرسیدم 

خوب عزیزم تازه فهمیدی..بذار کمی خشمت کم بشه.بذار آتشت بخوابه.بذار کمی پذیرش برات ایجاد بشه..صحبت کن ...

شادی و تنوع؟نگو تروخدا هیچی کم نذاشتم از سروگردنشم زیادم

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
خخداروشکر کن هیچی مث خیانت نیست.

خیانت فقط این نیست که با یه نفر دیگه ببینش خیانت شامل خیلی چیزا میشه وقتی جلو هرکس رسید کوچیکم کرد پشت خانوادشو میگرف خانواده شم هر کاری دوست داشتن میکردن 

یـه حــس بی حــسی ....                                                     نسبت بــه هر حــسی....
در چه حد بوده خیانتش ؟؟؟ هرچند که خیانت هیچ حد و حدودی ندارع اما چون بچه داری این سوالو پرسیدم  ...

ببین در حد دنبال رفتن و پیامک.ولی میگم اونا پا ندادن وگرن خب قطعا هرکاری میکرد

خیانت فقط این نیست که با یه نفر دیگه ببینش خیانت شامل خیلی چیزا میشه وقتی جلو هرکس رسید کوچیکم کرد پ ...

اینارم تجربه کردم قربونت.دست بزنم داره.

بنظرم دلایلم کافی و منطقی نبودن..باید میموندم و اشتباه کردم . زمان کاری زیادشون..تنهایی زیادم دا ...

همون بچه دار نشدنش کافی بوده که جدا بشی..اصلا پشیمون نباش..کاش منم وقتی جوون تر بودم جدا میشدم .به پاش موندم ولی معرفت نداره..

میدونم حق داری ولی دلایلت واقعاً کافی نیست برای طلاق عجله نکن اصلا باز فرصت بده اما اتمام حجت کن

بخدا اینبار مچشو حین رابطه میگیرم.کثافته لجن حرومزاده رو