2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 121 پست
بنظر من زندگی بعد طلاق چه ثروتمند چه فقیر چه خونه دار چه بدون خونه بخاطر اینکه یهویی از دلبستگی رها ...

دلبستگی ندارم بهش.نمیخوای دلیل طلاقتو بگی؟نمیخوای نگو

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه مردم.بچم.خانوادم.بار زندگی به دوش کشیدن

منم عقد بودم جداشدم گوربابای نگاه مردم البته اگه میشه زندگی کنی جدانشوبه خاطربچت🥲

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏

ارتباط خانواده با آدم مثل قبل نیس ..آدم اون ابهت متاهلی یا حتی مجردی رو نداره ...هر جا میگی طلاق گرفتم به آدم یه جوری نگاه میکنن..بعضی ها ترحم میکنن بعضی ها حس بدبینی میکنن..گاهی هیچکس رو نداری حتی باهاش دعوا کنی جگرت خنک بشه..نمیدونم من که پشیمونم

ارتباط خانواده با آدم مثل قبل نیس ..آدم اون ابهت متاهلی یا حتی مجردی رو نداره ...هر جا میگی طلاق گرف ...

دقیقا چیزایی ک میترسمو ازشو گفتی

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
چند وقته متوجه خیانتش شدی؟خیانتش در چه حد بوده؟چند بار تکرار شده؟و چه مدتی از زندگیتون میگذره؟

امروز برای بار دوم مچشو گرفتم.در حد شماره دادن و پیامک ولی دخترا فهمیدن متاهله دیگه پا ندادن وگرن خب ادامه میداد.۱۰سال از عقد.خبر مرگم سه سالم دوست بودیم

بخاطر چی جدا شدی عزیزم که پشیمونی؟

بنظرم دلایلم کافی و منطقی نبودن..باید میموندم و اشتباه کردم .

زمان کاری زیادشون..تنهایی زیادم داخل خونه ..ماموریت رفتن هاشون..یه کم درونگرایی زیاد و کم صحبت بودنشون...بچه دار نشدنشون و روابط جنسی بسیار کمشون

استارتر جان عجله نکن فعلا مهلت بده اگه باز تکرار کرد یا چیزی دیگه دیدی اونوقت تصمیم بگیر 

دفعه دومه من میفهمم حالا چندبارشو نفهمیدم خدا میدونه.بخدا دختررو امروز دیدم ۱۰پله از من پایین تر بود