2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین شیری شیر، نه بابا نکشیا، مایه افتخاری بعد میخوای خودتو بکشی؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خودکشی برا چیته مگه دیونه شدی

پاشو برو خونه بابات به بابات بگو ادمش کن بقیش بسپر دستش 

اما بنظرم بهتره برید مشاوره شاید بتونه کمکی کنه اول خودت برو و بعد کم کم همسرت بکشون سمت مشاور

منم همسرم تک پسره اون اوایل به شدت به پدر و مادرش و خواهراش وابسته بود جوری ک من خسته شدم بودم

به هرچی میشد اول اونا اخرین نفر اگه جا بود من بقیه

به بابام گفتم یبار باهاش حرف زد دیدم هی یه هفته خوبه یه هفته نه منم رفتم پیش مشاور همسرم به اجبار بردم الان خیلی بهتر شده حتی یه سری اخلاقایی مثبت بهش اضافه شده

چش سبز موفرفری همسر یه اقایی وکیل ک هر موقع یچیزی خلاف میلشه لایحه میچینه برام  دعا کنید بچه ام سالم باشه  
خودکشی برا چیته مگه دیونه شدی پاشو برو خونه بابات به بابات بگو ادمش کن بقیش بسپر دستش  اما بن ...

خانوادم هیچکاری برام نمیکنن فقط سرزنش میکنن

از اینکه من جداشم و اونا ابروشون بره وحشت دارن واقعا هیچ راهی جز خودکشی ندارم

🌌
خانوادم هیچکاری برام نمیکنن فقط سرزنش میکنن از اینکه من جداشم و اونا ابروشون بره وحشت دارن واقعا هی ...

خودکشی فکر بهشم اشتباهه

منم مامانم میگفت فکر و خیال برت داشته حتی به جای طرف داری از من میگفت تو تک فرزندی اون تک پسره عادیه اینا اما من خودم این مدل نبودم از اول مستقل بودم 

در اخرم رفتم پیش مشاور 

مرد باید ساخت اونم با سیاست سنگ روسنگ باید با سیاست چید تا بشه اونی ک میخوای

چش سبز موفرفری همسر یه اقایی وکیل ک هر موقع یچیزی خلاف میلشه لایحه میچینه برام  دعا کنید بچه ام سالم باشه  
خانوادم هیچکاری برام نمیکنن فقط سرزنش میکنن از اینکه من جداشم و اونا ابروشون بره وحشت دارن واقعا هی ...

آبرو؟مردمی ک از حرف زدنشون میترسن دور از جون اگ ادم بمیره دغدغشون میشه رنگ نوشابه! 

آبرو ادم پیش خدا داشته باشه ابجی خانوادت اگ حمایت نمیکنن خودت پشت خودت باش به خدای بزرگ بگو کمکت میکنه اون بهترین یاور هر ادمیه💙✨