2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 45 پست
خودکشی فکر بهشم اشتباهه منم مامانم میگفت فکر و خیال برت داشته حتی به جای طرف داری از من میگفت تو تک ...

تحملم تموم شده خانوادش فوق العاده ادمای سمی و مریضی هستن

🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه نداره اخه چجوری آزمایش بگیرم نمیاد که

پس همون مهریه رو بزار اجرا نفقه اینا هم همه رو بگیر ازش

برا ازمایش هم ی جور گولش بزن بره همون موقع ک فهمیدی این غلطو کرده باید آزمایش میداد خدایی نکرده تو هم نگرفته باشی🥺

تحملم تموم شده خانوادش فوق العاده ادمای سمی و مریضی هستن

نباید توقع داشته باشی همونطوری باشن ک تو میخوای

خانواده مهمه اما خود شخص مهم تر

حقیقتش بااینکه زدیش مخالفم اینجوری حریم بینتون شکسته میشه این اجازه میدی ک هر کاری خواست بکنه

توصیم بهت مشاوره رفتن زندگیت بگیر تومشت 

میدونم چقدر سخته ک تحت کنترل بقیه باشه به جای تو اما خب اینم یسری چیزایی ک وجود داره باید حلش کنی

چش سبز موفرفری همسر یه اقایی وکیل ک هر موقع یچیزی خلاف میلشه لایحه میچینه برام  دعا کنید بچه ام سالم باشه  
آبرو؟مردمی ک از حرف زدنشون میترسن دور از جون اگ ادم بمیره دغدغشون میشه رنگ نوشابه!  آبرو ادم پ ...

کاش میشد از دست خودم هیچکاری برنمیاد تا وقتی خانواده حمایت نکنن هیچکاری نمیشه کرد

🌌
نباید توقع داشته باشی همونطوری باشن ک تو میخوای خانواده مهمه اما خود شخص مهم تر حقیقتش بااینکه زدی ...

نمیتونم هر حرفی که زد وایسم نگاش کنم کنترلمو از دست دادم

من دیگه خسته شدم حتی کنترل خودمو زندگی شخصیمو ندارم چطور میتونم سیاست بخرج بدم حالم از هرچی سیاسته بهم میخوره دیگه نمیتونم جلوی خشممو بگیرم

🌌
کاش میشد از دست خودم هیچکاری برنمیاد تا وقتی خانواده حمایت نکنن هیچکاری نمیشه کرد

ببین دیگ از امروز تصمیم بگیر با شخصی ک تو آیینه میبینی آشتی کنی💙اون کسیه ک تا حتی دور از جون تا قبرم باهات میاد

از امروز دیگ ب خودت بگو هیچکس حق نداره اونو ناراحت کنه هرکی ناراحتش کرد ناراحتش کن اون با ارزش ترین گنجینه توعه عزیزدلم💙💙

من بیمارستان بودم خیلی دیر فهمیدم🥺

دیگ اینهمه زندگی کردی باهاش رگ خوابش رو ترسش رو اینا رو باید متوجه شده باشی عزیزم ..من اصلا نمیگم با سیاست و فلان باش چون برا سیاست داشتن اول باید خودت رو پیدا کنی اما اینو بدون ناجی هر ادمی همون شخص تو آیینس💙💙

پس همون مهریه رو بزار اجرا نفقه اینا هم همه رو بگیر ازش برا ازمایش هم ی جور گولش بزن بره همون موقع ...

خب اگه شوهرش بیماری داشته باشه مسلما به اسی هم انتقال داده 

با ازمایش خودشم میشه فهمید

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
نمیتونم هر حرفی که زد وایسم نگاش کنم کنترلمو از دست دادم من دیگه خسته شدم حتی کنترل خودمو زندگی شخص ...

به اخرین چیزی ک فک کن طلاق باشه اوکیه؟

اما بنظرم الان ک انقدر خسته ای و شنبه برو پیش مشاور 10 تومن تا اخرش شاید خرج بشه اما حداقل مطمئنی راه درستی رفتی

کمتر کسی اینجا میدونه زندگیت چجوریه و نظراتی ک میدن بیشتر بدون اگاهی  از کسی ک میدونه و تجربش هم ک نه مشابهت دیده سوال بپرسی خیلی بهتره

چش سبز موفرفری همسر یه اقایی وکیل ک هر موقع یچیزی خلاف میلشه لایحه میچینه برام  دعا کنید بچه ام سالم باشه  
خب اگه شوهرش بیماری داشته باشه مسلما به اسی هم انتقال داده  با ازمایش خودشم میشه فهمید

خدا نکنه🥺🥺وای من فک نکنم اسی رابطه برقرار کرده باشه باهاش دوباره برا همین گفتم اسی اگ رابطه داشتی حتتتتما ازمایش بده🥺🥺🥺🥺💙

خدا نکنه🥺🥺وای من فک نکنم اسی رابطه برقرار کرده باشه باهاش دوباره برا همین گفتم اسی اگ رابطه داشتی ...

چون داشتین راهکار میدادین چطور شوهرشو بکشین ازمایشگاه گفتم😐

خدا دلشو اروم کنه خیلی ناراحت شدم از وضعیتش 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍