2777
2789

پیاز رو با گوشت تفت میدیم بعد رب میزنیم میزاریم بپزه با اب یا اخر سر رب میزنیم ؟

کامل بگید مرسی🧸💚

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول پياز و سير  رو تفت ميديم كامل بعد يكم زردچوبه و مجدد تفت بعد گوشت رو كاملا تفت ميديم تا وا نره موقع پخت اب اضافه ميكنيم و زعفران دم كرده و چوب دارچين و برگ بو و عصاره گوشت 

اواخر پخت بهش نمك فلفل و خيلي كم اويشن ميزنيم 

رب نميخاد چلو گوشت كه 😶

برنجم ما پلو خلالي درست ميكنيم 

بعضيا تيكه هاي مكعبي سيب زميني هم به خورشد اضافه ميكنن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

چلو گوشت اونجوری ک اینورا میپزن اینجوریه

تیکه های بزرگ گوشت رو با پیاز و سیر و ادویه میزارن تو اب میپزه

پخت و طعم دار شد با برنج و زعفرون وخلال و این چیزا و مخلفات میخورن

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!

اگه مریض باشیم ی عالمه پیاز خلال میکنم توش سیر و زنجبیل میریزم و زعفرون گوشتارو میذارم توش تا با آب پیاز نم نم بپزه

برای مهمونی گوشتارو با حرارت بالا سرخ میکنم بعدش رب و پیاز و زعفرون و فلفل سیاه تفت میدم آب میریزم و گوشتارو میذارم توش تا بپزه 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

پیاز رنده شده رو میذارم تا سبک بشه بعد گوشت اضافه میکنم تفت میدم.بعد هویج و فلفل دلمه و فلفل سیاه و زردچوبه میزنم و رب رو میریزم

برگ بو و دارچین میندازم و آب میریزم‌ میذارم بپزه آخر سر هم زعفرون غلیط

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
گوشت و پیاز تفت که دادی ادویه بزن به غیر از نمک  یکم رب من سر قاشق رب انارم میزنم  چوب د ...

مرسی عشقم بعد چقد اب میریزم؟ چقد طول میکشه بپزه تو قابلمه

پیاز رنده شده رو میذارم تا سبک بشه بعد گوشت اضافه میکنم تفت میدم.بعد هویج و فلفل دلمه و فلفل سیاه و ...

رب هم در حد نصف ق غ خ

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

من‌چلو‌گوشت‌واینجوری‌درست‌میکنم‌واقعا‌خوشمزه‌میشه‌کوشت‌وبا‌پیاز‌یه‌کوچولو‌تفت‌میدم‌بعد‌نمک‌فلفل‌سیاه‌زردچوبه‌رو‌بهش‌اضافه‌میکنم‌واب‌میریزم‌بایکم‌ابلیمو‌ومیزارم‌کامل‌بپزه‌تا‌ابش‌کشیده‌بشد‌ه‌دیگه‌رب‌نمیریزم‌بدون‌رب‌بنظرم‌بهتره

اگه بخوام رب بزنم اول گوشتو با پیاز و سیر ادویه و رب قشنگ سرخ میکنم بعد اب میریزم ولی یه روش دیگه هست بدون رب

پیاز فراوان کره و گوشت و چوب دارچین میریزم کف قابلمه روش گوشتو میریزم نه اب میریزم نه هیچی درشو میذارم خود پیاز شروع میکنه اب انداختن خودش با اب پیاز کم کم میپزه اگه حس کردم بعد یکی دو ساعت ابش کمه یه استکان اب میریزم نه بیشتر  بعد که گوشت پخت نمک و زعفرون زیاد اضافه میکنم فوق العاده میشه

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
من‌چلو‌گوشت‌واینجوری‌درست‌میکنم‌واقعا‌خوشمزه‌میشه‌کوشت‌وبا‌پیاز‌یه‌کوچولو‌تفت‌میدم‌بعد‌نمک‌فلفل‌سیاه ...

مرسی عزیزم