2777
2789
تو این فصل اکثرا حساسیت هست علاعم سرماخوردگی داره اگه مطمئن هستی که سرما خوردی یه لیوان آب ولرم مایل ...

من دیگه میمیرم 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا این چه حرفیه .. اگه حتی سرما خوردگی هم باشه برو پیش پزشک دارو ها آنتی بیوتیک بهت میده استفاد ...

دارودارم توخونه حوصله مطب ندارم معدم داغان شده انگاراین چی بودگرفتم خدایااااااا

دارودارم توخونه حوصله مطب ندارم معدم داغان شده انگاراین چی بودگرفتم خدایااااااا

اصولا نباید هر دارویی رو بدون دستور پزشک استفاده کرد .. معدت به این خاطر هست که عصبی هست .. سعی کن خودت رو ناراحت نکنی که معدت بریزه به هم 

اصولا نباید هر دارویی رو بدون دستور پزشک استفاده کرد .. معدت به این خاطر هست که عصبی هست .. سعی کن خ ...

فقط کپسول میتونم بخورم معدم الان یکسال وخورده ایه درگیره بعدازاینکه کروناگرفتم دیگه معده ندارم 

حس میکنم تب دارم الان نسوزم توتب😐

نه خب گفتم زودتر دکتر بری.باید سرم بزنی ومسکن معده درد داری اصلا قرص نخور شربت بروفن بگیر اونو یه ق ...

دلم شورافتادتازه دخترم خوب شده نمیتونم برم مطب

دلم شورافتادتازه دخترم خوب شده نمیتونم برم مطب

پس از همون دخترت گرفتی.آب عسل و زنجفیل بخور.شربت بروفنم بخور عر۴ساعت.نه نترس دوره داره ۳ روز دیگه خوب میشی حالا خوبه دخترت دیگه نمیگیره ازت

فقط کپسول میتونم بخورم معدم الان یکسال وخورده ایه درگیره بعدازاینکه کروناگرفتم دیگه معده ندارم  ...

نگران باش بهترین درمان استفاده از داروهای گیاهی هست از طریق طب سنتی اقدام کن سعی کن نوشیدنی های گیاهی استفاده کنی ان شاالله خوب میشی نگران نباش 

نگران باش بهترین درمان استفاده از داروهای گیاهی هست از طریق طب سنتی اقدام کن سعی کن نوشیدنی های گیاه ...

گیاهی فشارمومیاره پایین همون کپسول بهتره امروزفکنم ۳روزه درگیرم کم کم خوب میشه دیگه فقط خواب نداره آرامبخش بایدبخورم مغزم ساکت نمیشه😐

پس از همون دخترت گرفتی.آب عسل و زنجفیل بخور.شربت بروفنم بخور عر۴ساعت.نه نترس دوره داره ۳ روز دیگه خو ...

قربونت برم عزیزم اره ۳روزه الان سرفه یکمی کمترشده فقط خواب ندارم امشب۲.۳ساعت خوابیدم فقط