2777
2789
برای حال دلت هم دعا میکنم که آروم بشی

دلم اروم نمیشه قلبم پرازآرزوهای برآورده نشده وحسرته ویه ذهن همیشه ناراحت.کاش خداکاری کنه کاش 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم اروم نمیشه قلبم پرازآرزوهای برآورده نشده وحسرته ویه ذهن همیشه ناراحت.کاش خداکاری کنه کاش 

برای حال دلت سلامتی آرزو میکنم توکلت به خدا باشه ان شاالله درست میشه همه چیز .. همه کنار هم هستیم ولی چقدر تنهاییم 

برای حال دلت سلامتی آرزو میکنم توکلت به خدا باشه ان شاالله درست میشه همه چیز .. همه کنار هم هستیم ول ...

همه سنگدلن😔

همه سنگدلن😔

تو مهربون باش ... به هیچ کس دل نبند جز خدا .. آدمها وقتی میان تو زندگیت یا میشه درس زندگیت یا فرد زندگیت .. بعضی وقتها آدمها تنهاترت میکنن .. تنها باش ولی دل به کسی نبند که اگه دل بستی وقتی رفتن غم بزرگی رو دلت میزارن که سالها باید این غم رو به تنهایی به دوش بکشی .. همه کنار همیم ولی خیلی تنهاییم

منم تب دارم گلوم یه جوریه انگارزخمه بدن دردوسردردم  ازصبح فقط مسکن وانواع شربتاروکشیدم بالا  حالاتمام طول هفته میگفتم پنج شنبه جمعه خونه تکونی کنم اونم بااین تب نمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم تب دارم گلوم یه جوریه انگارزخمه بدن دردوسردردم  ازصبح فقط مسکن وانواع شربتاروکشیدم بالا&nbs ...

استراحت کن منم بی حالم تهوع دارم تعادل ندارم اصلن

منم دیشب گلودرد گرفتم وبدنمم شدید گرفته ودرد میکنه جون ندارم پاشم از جام باردارم هستم بدبختی هر دار ...

برودکترخوب عزیز یابه دکترت بگو

استراحت کن منم بی حالم تهوع دارم تعادل ندارم اصلن

فرصتشوندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برودکترخوب عزیز یابه دکترت بگو

همین الان میخوام برم من اینجوری میشم باید حتما سرم وامپول بزنم وگرنه خوب نمیشم

گردن درد وسردردم دارم  ای خدا این چه مرضی بود 

شوهرم ۱۰روزه درگیره هنوز خوب نشده