2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کاری که بشه ازش درآمد دلاری کسب کرد مثلا صادرات فرش دستباف یا یه همچین چیزایی

حالا فرضا ما بگیم صادرات شما امکانش رو داری؟

وگرنه برنامه نویسی برای خارج کشور درآمد دلاری داره 

دفاتر مهاجرتی الان به دلار کار میکنند 

شما میتونی دفتر مهاجرتی بزنی؟

از کجا میدونی؟ من از یکی قرض کردم یه مقدار خریدم الان نمی تونم پول طرف و پس بدم  وا مصیبتا&n ...

نی دونم کی اما چیزی تو ایران خیلی کاهش ندارن یه استپ میزنه دو باره می‌ره بالا

حالا فرضا ما بگیم صادرات شما امکانش رو داری؟ وگرنه برنامه نویسی برای خارج کشور درآمد دلاری داره&nbs ...

نه نمی تونم حالا شما پیشنهاد بدید بالاخره آدم روش فکر می کنه 

خواهرم میگه بیا کارگاه قالی بافی بزنیم فرش دستباف ببافن بعد بفروشیم نمی دونم چقدر شدنیه منظورم این مدل کاراس

نه نمی تونم حالا شما پیشنهاد بدید بالاخره آدم روش فکر می کنه  خواهرم میگه بیا کارگاه قالی بافی ...

قالی باقی اگر خودت بخوای ببافی درآمد خاصی نداره فقط بدنت تحلیل میره شما هم که نمیتونی صادر کنی باید بدی بازرگان که اونم مفت میخره ازت اما اگر کارگاه بزنی چند نفر رو به کار بگیری تو بازار مغازه بزنی درآمدش بد نیست 

درآمد دلاری از ایران فعلا همین برنامه نویس های حرفه اس که با شرکت‌های خارجی کار میکنند رو سراغ دارم

دفاتر مهاجرتی هستن 

و مترجمهای چند زیانه که برای شرکت‌های بین المللی کار میکنند مثلا زبان‌جینی بلدن