2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

123 بازدید | 13 پست

بچه ها نمیدونم چی بهتره

برم دانشگاه مهندسی پزشکی بخونم یا برم تو افق کوروشی چیزی کار کنم هرچی پول دراوردم طلا بخرم بدم دست بابام تا بتونیم خونه بخریم؟

حس میکنم وقت برا درس هست ولی بخاطر این شرایط ط..ا هرچی زودتر پس انداز و شروع کنم بهتره باز نمیدونم

درستو ول نکن پشیمون میشی در کنارش کار کن

خودت را بساز تا آدم امنی شوی .برای روزهایی که نمیشود به کسی پناه برد. باید از سمت خدا معجزه نازل بشودتا دلم باز دلم باز دلم دل بشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم اینه برم دانشگاه ازاد خودم باید پولشو بدم هیچی برا طلا خریدن نمیمونه

نمیدونم تحت فشار مالی هستی یا نه

ولی تا سنت کمه و خونه باباتی درستو بخون

چون بعدا نه حوصله اش هست

نه تو خونه شوهر میشه

نمیدونم تحت فشار مالی هستی یا نهولی تا سنت کمه و خونه باباتی درستو بخونچون بعدا نه حوصله اش هستنه تو ...

راستش من چون پدرم پسر نداره یکم توقع خانوادم ازم خیلی بالاست منم عادت کردم انگار همش میخوام تلاش کنم خانوادمو نجات بدم بابامم دست تنهاست همش تو صحبتاش میگه یه نفر نان اور خانوادست فشار روش زیاده

اها پسر هستید؟خب برای شما شرایط فرق دارهبهتره یه سرمایه جمع کنید ولی

نه دخترم😭😂منظورم اینه بابام چون پسر نداره فشار مالی روش زیاده همش تو صحبتاش میگه من فقط یه نفرم سخته خرج سه نفربرام

نه دخترم😭😂منظورم اینه بابام چون پسر نداره فشار مالی روش زیاده همش تو صحبتاش میگه من فقط یه نفرم سخ ...

ببین الان همه این شرایط رو دارن

ولی لطفا درست رو بخون در کنارش تونستی کارم کن

اخه یه رشته خوبم برو بخون

نمیتونی کنکور بدی؟

ببین الان همه این شرایط رو دارنولی لطفا درست رو بخون در کنارش تونستی کارم کناخه یه رشته خوبم برو بخو ...

کنکور امسال داشتم ولی از پسش برنیومدم انگار🥲🥲