اقدامم سه ماهه. پریود امم منظمه. این ماه 12روز عقب انداختم دومین روز تاخیر بتا مم 12بود.پروژسترون تزریق کردم ولی پریود نشدم. میشه باردار باشم و بتا دیر بالا بره بی بی هم چند روز پیش زدم منفی بود. ممکنه بی بی چکم دیر نشون بده؟
_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
انشالله خداکنه. میترسم منفی باشه و پریود شم. چند روز بعد پروژسترون پری میاد من اصلا سابقه عقب انداخت ...
منم دوهفته تاخیر داشتم ک امروز پریود شدم حکمت خداس مصلحتشو شکر ولی بتای تو خوبه تکرارش کن اگ تا چن روز پریود نشدی
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
انشالله خدا آغوش همه منتظرارو با دستای خودش پر کنه❤
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜