2777
2789
عنوان

بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 73 پست
ای جان. اولین بچته؟ 

اره یک سال و دو ماه هست ک عروسی کردیم من از ماه ششم بدجوری دلم بچه میخواست برا همین همش دعا میکردم میترسیدم از اینکه خدای نکرده نکنه قرار نیست بچه دار شم 😅 اینقدر خودخوری کردم ک اخر خدا بهم داد ولی گفت بیا طعم بچه ی زوری رو هم بچش😅 واقعا آروزی مرگ می کردم این چند وقت 

اره یک سال و دو ماه هست ک عروسی کردیم من از ماه ششم بدجوری دلم بچه میخواست برا همین همش دعا میکردم م ...

اینجوری نگو دیگه هر چیزی با سختی بدست مباد و بدنیا اومد عوضش درمیاد

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ب این فکر کن ک تهش شیرینه و ی فسقلی ناز و خوشگل وارد زندگیت میشه 😍انشالله.. انتظار واقعا سخته ...

اره همش با همین فکرا سر پا نگه داشتم خودم و همش دکتر بودم آمپول سرم قرص داغون شدم دیگ۶

بازم خدارو شکر ک خدا بهم داد ان شاءالله نصیب شما هم بکنه ب این زودیا

اره همش با همین فکرا سر پا نگه داشتم خودم و همش دکتر بودم آمپول سرم قرص داغون شدم دیگ۶ بازم خدارو ش ...

انشالله خیلی دوس دارم الان ک ذوقشو دارم بیاد🥺🌱

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره دیگه الان دو سه روزی هست بهترم تازه میفهمم حاملگی و لذتش ینی چی 😅

اخی عزیزم.. دست راستت رو سر من🤣

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم و‌میفهمم چی میگی ولی ب وقتش حتما خدا میده چند وقته اقدامی ؟ 

سومین ماه بودم. 28بهمن باید پری میشدم و الان میرفتم ماه چهارم ولی هنوز نشدم

عزیزم حتما بتاتو تکرار کن انشالله ک بارداری

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
عزیزم حتما بتاتو تکرار کن انشالله ک بارداری

انشالله خداکنه. میترسم منفی باشه و پریود شم. چند روز بعد پروژسترون پری میاد من اصلا سابقه عقب انداختن نداشتم 

بیا گلم دست راست چپ هر چی بخوای من میدم فقط از خدا میخوام حالا ک دلت میخواد بهت بده  بد ویار ه ...

مرسی مهربووون 🥺😍😍😍انشالله انشالله 🥺😍یعنی میشه

توکل ب خدا ان شاءالله ک پریود نشی و باردار باشی 

اره کاش نشم🥺