اقدامم سه ماهه. پریود امم منظمه. این ماه 12روز عقب انداختم دومین روز تاخیر بتا مم 12بود.پروژسترون تزریق کردم ولی پریود نشدم. میشه باردار باشم و بتا دیر بالا بره بی بی هم چند روز پیش زدم منفی بود. ممکنه بی بی چکم دیر نشون بده؟
_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره عزیزم امکان داره چون من بعد از یک ماه تاخیر آزمایش دادم منفی بود آمپول پروژسترون هم زدم تا ۱۱ روز بعد از آمپول سه بار تست زدم منفی شد روز ۱۴ هاله داشت ک باردار بودم و الان ۳ ماهه ک باردارم🤭
روز چند تاخیر ازمایش دادی؟ یعنی تو اون یماه پری نشدی؟ جنسیت نینیت چیع
من یک ماه گذشته بود از تاخیرم دو بار لکه بینی خیلی کم داشتم ک رفتم دکتر گفتن آزمایش بده مطمعن شم باردار نیستی ک دادم و بتا ۱ بود بعدش برام آمپول نوشتن ک زدم ولی همش یه حسی بهم میگفت من پری نمیشم ک نشدم تو ۱۱ روز ۳ تا تست زدم منفی بود و روز ۱۴ هاله داشت
عزیزم خداروشکر ک بارداری و انشالله نینیتو سالم بغل بگیری. برا منم دعا کن
ممنون عزیز دلم ولی خب این دو ماه اینقدر عذاب کشیدم ک خدا میدونه خیلی بد ویار 🥺 هیچی نتونستم بخورم و هنوز هم خیل کم میخورم همرو گلاب ب روت بالا میارم اصلا حال ندارم کارام و انجام بدم بوی غذا بوی حمام بوی خودم حتی حالم و بد میکنه 🥺 امیدوارم ان شاءالله شما اگ باردار شدین انقدر عذاب نکشین