2777
2789
عنوان

بارداری؟

255 بازدید | 73 پست

اقدامم سه ماهه. پریود امم منظمه. این ماه 12روز عقب انداختم دومین روز تاخیر بتا مم 12بود.پروژسترون تزریق کردم ولی پریود نشدم. میشه باردار باشم و بتا دیر بالا بره بی بی هم چند روز پیش زدم منفی بود. ممکنه بی بی چکم دیر نشون بده؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

اره عزیزم امکان داره چون من بعد از یک ماه تاخیر آزمایش دادم منفی بود آمپول پروژسترون هم زدم تا ۱۱ روز بعد از آمپول سه بار تست زدم منفی شد روز ۱۴ هاله داشت ک باردار بودم و الان ۳ ماهه ک باردارم🤭

اره عزیزم امکان داره چون من بعد از یک ماه تاخیر آزمایش دادم منفی بود آمپول پروژسترون هم زدم تا ۱۱ رو ...

واقعا راست میگی؟ یعنی میشه حامله باشم🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام زیاد امیدوارت کنم ک بعد ذوق زده شی ولی خب من اینطوری باردار شدم تازه همش میترسم آمپول ضرری ن ...

نه خب خودمم دلنبستم. چون دومین روز تاخیر دکتر رفتم و مشکلی نداشتم

راستی وقتی ک آزمایش دادم بتام ۱۲۴ بود ک دکتر گفت شاید سقطی باشه خدای نکرده برو دو روز دیگه تکرار کن ...

روز چند تاخیر ازمایش دادی؟ یعنی تو اون یماه پری نشدی؟ 

جنسیت نینیت چیع

روز چند تاخیر ازمایش دادی؟ یعنی تو اون یماه پری نشدی؟  جنسیت نینیت چیع

من یک ماه گذشته بود از تاخیرم دو بار لکه بینی خیلی کم داشتم ک رفتم دکتر گفتن آزمایش بده مطمعن شم باردار نیستی ک دادم و بتا ۱ بود بعدش برام آمپول نوشتن ک زدم ولی همش یه حسی بهم میگفت من پری نمیشم ک نشدم تو ۱۱ روز ۳ تا تست زدم منفی بود و روز ۱۴ هاله داشت 

جنسیتش هنوز نرفتم باید ۱۷ همین برج برم 

ده به بالا که میشه مشکوک به بارداری من بعد ۲۵ روز بتام بالا رفت  ۱۳ روز بد تاخیر چهار بود

دکتر بهم گفت منفیه و برام پروژسترون نوشت هنوزم پری نشدم سابقه عقب انداختنم نداشتم. کاش باردار باشم.. جنسیت نینیت چی بود

من یک ماه گذشته بود از تاخیرم دو بار لکه بینی خیلی کم داشتم ک رفتم دکتر گفتن آزمایش بده مطمعن شم بار ...

عزیزم خداروشکر ک بارداری و انشالله نینیتو سالم بغل بگیری. برا منم دعا کن

خودم همش حس میکنم دختره 🤭

ای جان. اولین بچته؟ 

عزیزم خداروشکر ک بارداری و انشالله نینیتو سالم بغل بگیری. برا منم دعا کن

ممنون عزیز دلم ولی خب این دو ماه اینقدر عذاب کشیدم ک خدا میدونه خیلی بد ویار 🥺 هیچی نتونستم بخورم و هنوز هم خیل کم میخورم همرو گلاب ب روت بالا میارم اصلا حال ندارم کارام و انجام بدم بوی غذا بوی حمام بوی خودم حتی حالم و بد میکنه 🥺 امیدوارم ان شاءالله شما اگ باردار شدین انقدر عذاب نکشین

ممنون عزیز دلم ولی خب این دو ماه اینقدر عذاب کشیدم ک خدا میدونه خیلی بد ویار 🥺 هیچی نتونستم بخورم و ...

عزیزم ب این فکر کن ک تهش شیرینه و ی فسقلی ناز و خوشگل وارد زندگیت میشه 😍انشالله.. انتظار واقعا سخته. 

چند وقت اقدام بودی شما