حال روحیم نامساعده و رابطم قاطی پاتی شده ئکم ، اوضاعم اصلا خوب نیست ، بعد قرانو بازکردم با دل خون شده این صفحه اومد ، میشه اگه میدونید بگید یعنی چی
تو پست اول میزارم
لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
یعنی مشکلاتت تموم میشه و مثل یوسف به جای خوبی میرسی و باید صبور باشی
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
اونقدر امسال گریه کردم اونقدر داغون شدم ، از لحاظ جسمی هم سلامتیمو از دست دادم ، برای رسیدن به خواستم جلو همه وایسادم ، الان رسیدم به نقطه ای که همه چی دست خداست و واقعا نمیدونم قراره چی بشه ، گریه و سرگردونی امونمو بریده
یعنی مشکلاتت تموم میشه و مثل یوسف به جای خوبی میرسی و باید صبور باشی
انگار سخت ترین مرحله ی زندگیمه ، معلق موندم نمیدونم قراره چی بشه واقعا این یکی فقط دست خداست
انگار سخت ترین مرحله ی زندگیمه ، معلق موندم نمیدونم قراره چی بشه واقعا این یکی فقط دست خداست
صبر کن
و خدا روشکر کن حل میشه
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
مشخصه دیگه، مثل حضرت یوسف از قعر چاه به بزرگی میرسی
برای اینکه تنها نباشم و کمبود محبتم جبران بشه با همه جنکیدم برا خواستم ، ولی واقعا با پوست و گوشت و جونم دارم لمس میکنم که این یکی دیگه دست خداست . به بزرگی خدا قسم که خودمم نمیدونم کدوم راه صلاحمه ، تو برزخم