2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خدا بهم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 36 پست
معطن باش بدادت میرسههه صبر کن

صبر میکنم به جز صبر کاری ازم ساخته نیست ، خداروشکر بابت همه چی حتی اشکایی که الان میریزم

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
تو تقطه ای که الان هستم دیگه از من و بقیه کاری ساخته نیست و اینکه خودم به خواستم شک کردم پس نمیتونم ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم و بهترینها رو سر راهت بذاره

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستم از همه ادما کوتاهه ، خودمم نمیدونم دیگه کدوم راه درسته ، هیچ دوستی هم ندارم ، دلم میخواد یکی عم ...

در خواست دوستی دادم اگه دوست داشتی باهم دردو دل کنیم خیلی احتیاج دارم حرفمو یکی بفهمه😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
بیا بغلم  یکی مثل خودتم  زندگیه خیلی بهم ریخته ای دارم سرگردونم نمیدونم چی قراره بشه خیل ...

خدا هست همیشه هم هست همینجا ، ببین داری نفس میکشی ، میتونی بشنوی ببینی غذا بخوری ، اینا همش از لطف خداست . 

من واقعا جریانم جوریه که نمیتونم راجبش حرف بزنم ولی اگه تو میخوای باهام حرف بزن شاید سبک بشی یا حتی بتونم کمکت کنم 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
خدا به دلت آرامش بده عزیزم و بهترینها رو سر راهت بذاره

ممنونم ازتون ، نمیدونم مجردید متاهلید مامانید یا نه اما ازتون میخوام اگه نی نی دارید از طرف من بغلش کنید ببوسیدش  و بوش کنید ، بچه ها خیلی ارومم میکنن خیلی دوسشون دارم 

در خواست دوستی دادم اگه دوست داشتی باهم دردو دل کنیم خیلی احتیاج دارم حرفمو یکی بفهمه😔

پیام بده عزیزم قبول کردم درخواستتو ، من نمیتونم از جریانم چیزی بگم چون واقعا ادما نمیتونن برام کاری کنن و دست خداست ولی میشنوم حرفاتو

ممنونم ازتون ، نمیدونم مجردید متاهلید مامانید یا نه اما ازتون میخوام اگه نی نی دارید از طرف من بغلش ...

چشم عزیزم حتما 🌷🌷🌷

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...